প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নীরজ চোপ্রাগা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
23 DEC 2025 3:53PM by PIB Imphal
নীরজ চোপ্রা অমদি মহাক্কী লোয়নবী হিমানী মোরগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি ৭, লোক কল্য়ান মার্গ, নই দিল্লীদা উনখ্রে। “শান্ন-খোৎনবা য়াওনা তোঙান তোঙানবা ৱাফমশিংদা ঐখোয় ৱারী ৱাতায় নুংঙাইনা শানখি,” হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“নীরজ চোপ্রা অমদি মহাক্কী লোয়নবী হিমানী মোরগা ঙসি ৭, লোক কল্য়ান মার্গতা উনখি। ঐখোয়না শান্ন-খোৎনবা য়াওনা তোঙান তোঙানবা ৱাফমশিংদা ৱারী ৱাতায় নুংঙাইনা শানখি!”
@Neeraj_chopra1

Prime Minister's Office
Neeraj Chopra meets the Prime Minister
23 DEC 2025 3:53PM by PIB Delhi
Neeraj Chopra and his wife, Himani Mor met the Prime Minister, Shri Narendra Modi at 7, Lok Kalyan Marg, New Delhi, today. "We had a great interaction on various issues including sports of course!", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Met Neeraj Chopra and his wife, Himani Mor at 7, Lok Kalyan Marg earlier today. We had a great interaction on various issues including sports of course!"
@Neeraj_chopra1