প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী দিসেম্বর ২০ দা ৱেস্ত বেঙ্গলদা চৎকদৌরি
প্রধান মন্ত্রীনা ৱেস্ত বেঙ্গলদা লুপা করোর ৩,২০০ রোমগী ওইগদবা নেস্নেল হায়ৱে প্রোজেক্ত অনি শঙ্গাগনি অমদি উরেপ উয়ুং তমগনি
প্রধান মন্ত্রীনা নাদিয়া দিস্ত্রিক্তা কিলোমিতর ৬৬.৭ শাংবা NH-34 গী বরারাগুলি – কৃষ্ণনগর সেক্সন লেন মরিদা ওনখৎখিবা প্রোজেক্ত শঙ্গাগনি
প্রধান মন্ত্রীনা নোর্থ ২৪ পার্গনাস দিস্ত্রিক্ততা NH-34 গী কিলোমিতর ১৭.৬ শাংবা বরাসত-বরাজাগুলী সেক্সন লেন মরিদা ওনখৎনবা প্রোজেক্ত উরেপ উয়ুং তমগনি
প্রোজেক্তশিং অসিনা কোলকতা অমদি সিলিগুরীগী মরক্তা মরুওইবা লম্বী অমা ওইগনি
19 DEC 2025 2:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী দিসেম্বর ২০ দা ৱেস্ত বেঙ্গলদা চৎকদৌরি। অয়ুক পুং ১১:১৫ রোম তাবদা, প্রধান মন্ত্রীনা ৱেস্ত বেঙ্গলগী নাদিয়া দিস্ত্রিক্তকী রানাঘাত্তা নেস্নেল হায়ৱে প্রোজেক্তশিং উরেপ উয়ুং তমনি অমদি শঙ্গাগনি। মহাক্না থৌরমদুদা তিল্লিবা মীয়ামগী মফমদসু ৱা ঙাংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা লুপা করোর ৩,২০০ রোমগী ওইগদবা নেস্নেল হায়ৱে প্রোজেক্ত অনি শঙ্গাগনি অমদি উরেপ উয়ুং তমগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ৱেস্ত বেঙ্গলগী নাদিয়া দিস্ত্রিক্তা NH-34 গী কিলোমিতর ৬৬.৭ শাংবা বরাজাগুলী – কৃষ্ণনগর সেক্সন লেন মরিদা ওনখৎপগী প্রোজেক্ত শঙ্গাগনি। মহাক্না নোর্থ ২৪ পার্গনাস দিস্ত্রিক্ততা NH-34 গী কিলোমিতর ১৭.৬ শাংবা বরাসত-বরাজাগুলী সেক্সন লেন মরিদা ওনখৎনবা প্রোজেক্তসু উরেপ উয়ুং তমগনি।
প্রোজেক্তশিং অসিনা কোলকতা অমদি সিলিগুরীগী মরক্তা মরুওইবা লম্বী অমা ওইগনি। মখোয়না খোঙচৎকীম তম চাউরাক্না পুং ২ রোম হন্থহন্দুনা ত্রাফিক্তা অপনবা থোকহন্দনবা গারী চত্থোক চৎশিন তৌবদা থুজিলহনগনি অমদি অপনবা লৈহল্লোই, গারী চলাইবগী শেঞ্জং হন্থহনগনি অমদি কোলকতা অমদি ৱেস্ত বেঙ্গলগী অতৈ য়ুমলোন্নবা দিস্ত্রিক্তশিং লোয়ননা য়ুমলোন্নবা লৈবাকশিংগগী মরক্তা লম্বী থোংগী ফীভম ফগৎহনগনি। প্রোজেক্তশিং অসিনা লমদম অসিদা শেন্মিৎলোন চাওখৎহনগনি অমদি তুরিজম চাওখৎহনবদা ইনোৎ হাপকনি।

Prime Minister's Office
PM to visit West Bengal on 20th December
PM to Inaugurate and Lay Foundation Stone for two National Highway Projects worth around Rs. 3,200 Crore in West Bengal
PM to inaugurate 66.7 km long 4-Laning of Barajaguli - Krishnanagar Section of NH-34 in Nadia district
PM to lay the foundation stone for the 4-laning of the 17.6 km long Barasat-Barajaguli Section of NH-34 in North 24 Parganas district
Projects will serve as a vital connecting link between Kolkata and Siliguri
19 DEC 2025 2:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will undertake a visit to West Bengal on 20th December. At around 11:15 AM, Prime Minister will lay the foundation stone and inaugurate national highway projects at Ranaghat in Nadia district, West Bengal. He will also address the gathering on the occasion.
Prime Minister will inaugurate and lay the foundation stone of two National Highway projects worth around Rs. 3,200 crores.
Prime Minister will inaugurate 66.7 km long 4-Laning of Barajaguli - Krishnanagar Section of NH-34 in the Nadia District of West Bengal. He will also lay the foundation stone for the 4-laning of the 17.6 km long Barasat-Barajaguli Section of NH-34 in North 24 Parganas district of West Bengal.
The projects will serve as a vital connecting link between Kolkata and Siliguri. They will help to reduce travel time by approximately 2 hours, ensuring faster and smoother movement of vehicles for unhindered traffic flow, reduced vehicle operating costs, and improve connectivity between Kolkata and other neighboring districts of West Bengal as well as with neighbouring countries. The projects will also boost the economic growth in the region and will provide impetus to the growth of tourism across the region.