প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমেৰিকাৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ সৈতে বাৰ্তালাপ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 DEC 2025 8:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি আমেৰিকাৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ড’নাল্ড ট্ৰাম্পৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত–আমেৰিকাৰ নিৰন্তৰ অগ্ৰগতিৰ পৰ্যালোচনা কৰাৰ লগতে দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক আৰু মূখ্য আঞ্চলিক আৰু আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় দিশসমূহৰ উন্নয়নৰ সন্দৰ্ভত মত বিনিময় কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদী আৰু ৰাষ্ট্ৰপতি ট্ৰাম্পে পুনৰ কয় যে ভাৰত আৰু আমেৰিকাই বিশ্বৰ শান্তি, সুস্থিৰতা, আৰু সমৃদ্ধিৰ ক্ষেত্ৰত ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰি যাব।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে উল্লেখ কৰে-
'ৰাষ্ট্ৰপতি ট্ৰাম্পৰ সৈতে অতি সুন্দৰ আৰু সৌহাদ্যমূলক কথা-বতৰা পাতিলোঁ।আমি আমাৰ দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্কৰ অগ্ৰগতিৰ পৰ্যালোচনা কৰাৰ লগতে আঞ্চলিক আৰু আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় দিশসমূহৰ উন্নয়নৰ বিষয়ে আলোচনা কৰিলোঁ।ভাৰত আৰু আমেৰিকাই বিশ্ব শান্তি, সুস্থিৰতা আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে একেলগে কাম কৰি যাব।’
@realDonaldTrump
@POTUS”

Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with President of USA
11 DEC 2025 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, spoke with President of the United States of America, H.E. Mr. Donald Trump today.
Both leaders reviewed the steady progress in India–U.S. bilateral relations and exchanged views on key regional and global developments.
Prime Minister Modi and President Trump reiterated that India and the United States will continue to work closely together to advance global peace, stability, and prosperity.
In a post on X, Shri Modi stated:
“Had a very warm and engaging conversation with President Trump. We reviewed the progress in our bilateral relations and discussed regional and international developments. India and the U.S. will continue to work together for global peace, stability and prosperity.
@realDonaldTrump
@POTUS”