Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with President of USA
11 DEC 2025 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, spoke with President of the United States of America, H.E. Mr. Donald Trump today.
Both leaders reviewed the steady progress in India–U.S. bilateral relations and exchanged views on key regional and global developments.
Prime Minister Modi and President Trump reiterated that India and the United States will continue to work closely together to advance global peace, stability, and prosperity.
In a post on X, Shri Modi stated:
“Had a very warm and engaging conversation with President Trump. We reviewed the progress in our bilateral relations and discussed regional and international developments. India and the U.S. will continue to work together for global peace, stability and prosperity.
@realDonaldTrump
@POTUS”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এস.এগী রাষ্ট্রপতিগা ৱারি শানখ্রে
11 DEC 2025 8:50PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ ষ্টেৎস ওফ অমেরিকাগী রাষ্ট্রপতি দোনাল্দ ত্রম্পগা ৱারি শানখ্রে।
লুচিংবা অনিমক্না ভারত-য়ু.এসগী লৈবাক অনিগী মরীশিং ফিবম ফগৎলক্লিবা অসি হন্না য়েংশিনখ্রে অমসুং লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখ্রে।
মালেমগী শান্তি, তংদু-লৈতাবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা হেন্না খুমাঙচাউশিন্নবা ভারত অমসুং য়ুনাইতেদ ষ্টেৎস মখা তানা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়না প্রধান মন্ত্রী মোদী অমসুং রাষ্ট্রপতি ত্রম্পনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাষ্ট্রপতি ত্রম্পগা লোয়ননা মপুংফানা ৱারি শানখ্রে। ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরীশিং ফিবম ফগৎলকপা ঐখোয়না অমুক হন্না য়েংশিনখ্রে অমসুং লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা খন্নখ্রে। মালেমগী শান্তি, তংদু-লৈতাবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা হেন্না খুমাঙচাউশিন্নবা ভারত অমসুং য়ুনাইতেদ ষ্টেৎস মখা তানা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি।
@realDonaldTrump
@POTUS”