প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. দা ইজরেলগী প্রধানমন্ত্রীনা কোল তৌরকখ্রে
লুচিংবা অনিনা ভারত-ইজরেলগী স্ত্রেতিজিক পার্ত্নরশিপ অসিবু হেন্না ফগৎহন্নবা লম্বিশিংগী মতাংদা খন্নখি
লুচিংবা অনিনা তেরোরিজমগী মফমদা মখোয়না কন্না য়ানিংদবা অদু অমুক্কা হন্না নিংশিংখি
পি.এম. না মফম অদুদা মীচং মীখায় নাইদনা অমসুং ইংন-চিক্না লৈনবা হোৎনরিবশিং অসিদা ভারতনা শৌগৎলি হায়বগী ৱাফমদু অমুক্কা নিংশিংখি
10 DEC 2025 7:59PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রীদা ইজরেলগী প্রধানমন্ত্রী ঐচ.ই. মিস্তর বেজ্ঞামিন নেতনয়াহুনা ঙসি কোল তৌরকখ্রে
লুচিংবা অনিমক্না ভারত-ইজরেলগী স্ত্রেতিজিক পার্ত্নরশিপ অসি মখা তানা ফগৎলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি অমসুং অমগা-অমগা কান্নবা পীনদুনা মরি অসি হেন্না ফগৎলক্নবগী ৱাশকশিং অদু অমুক হন্না নিংশিংখি।
লুচিংবা অনিমক্না তেরোরিজমগী মায়োক্তা য়ানিংদবা অমসুং মওং অমত্তদা তেরোরিজম অসি মওং তুমিন্না য়েংদুনা লৈরোই হায়বগী চৎন-পথাপ অদু অমুক্কা হন্না নিংশিংখি।
মখোয়না নোংচুপ এসিয়াগী ফীভমগী মতাংদসু মখোয়গী ওইবা ৱাখল্লোনশিং হায়দোক-হায়জিন তৌনখি। প্রধানমন্ত্রী শ্রী মোদীনা মফম অদুদা গাজা ইংনা-চিক্না লৈবগী থৌরাংশিং থুনমক থবক্তা ওন্থোকপা য়াওনা মফম অদুদা মীচং-মীখাই নাইদনা অমদি ইংনা-চিক্না লৈবদা ভারতনা শৌগৎপগী ৱাফম থমখি।
লুচিংবা অনিমক্না লেপ্তনা পাও ফাওননবগী অয়াবা ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
PM receives a telephone call from Prime Minister of Israel
The two leaders discuss ways to strengthen India-Israel Strategic Partnership
Both leaders reiterate their zero-tolerance approach towards terrorism
PM Modi reaffirms India’s support for efforts towards a just and durable peace in the region
10 DEC 2025 7:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu today.
Both leaders expressed satisfaction at the continued momentum in India-Israel Strategic Partnership and reaffirmed their commitment to further strengthening these ties for mutual benefit.
The two leaders strongly condemned terrorism and reiterated their zero-tolerance approach towards terrorism in all its forms and manifestations.
They also exchanged views on the situation in West Asia. PM Modi reaffirmed India’s support for efforts towards a just and durable peace in the region, including early implementation of the Gaza Peace Plan.
The two leaders agreed to remain in touch.