প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গোৱাৰ অৰপোৰাত অগ্নিকাণ্ডত প্ৰাণ হেৰুওৱাসকলৰ বাবে শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
পিএমএনআৰএফৰ পৰা সাহায্য ঘোষণা
07 DEC 2025 7:08AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গোৱাৰ অৰপোৰাত সংঘটিত অগ্নিকাণ্ডৰ ফলত প্ৰাণ হেৰুওৱাসকলৰ বাবে শোক প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে দুৰ্ঘটনাত আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অৱগত কৰে যে তেওঁ গোৱাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী ড০ প্ৰমোদ সাৱন্তৰ সৈতে পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত কথা পাতিছে। তেওঁ উল্লেখ কৰে যে ৰাজ্য চৰকাৰে এই শোকাৱহ দুৰ্ঘটনাৰ ফলত ক্ষতিগ্ৰস্তসকলক সকলো ধৰণৰ সহায় আগবঢ়াইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰিছে;
‘গোৱাৰ অৰপোৰাত সংঘটিত হোৱা অগ্নিকাণ্ডৰ ঘটনাটোৱে গভীৰ দুখ দিছে । ঘটনাটোত যিসকলে আপোনজনক হেৰুৱাইছে তেওঁলোকৰ সকলোৰে সৈতে মোৰ ভাবনা আছে।আঘাতপ্ৰাপ্তসকলে অতি শীঘ্ৰে আৰোগ্য লাভ কৰক।
পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত গোৱাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী ড° প্ৰমোদ সাৱন্ত জীৰ সৈতে কথা পাতিলো। ৰাজ্য চৰকাৰে ক্ষতিগ্ৰস্তসকলক সকলো ধৰণৰ সহায় আগবঢ়াইছে।
@DrPramodPSawant”
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পিএমএনআৰএফৰ পৰা প্ৰতিজন মৃতকৰ নিকট আত্মীয়লৈ ২ লাখ টকা আৰু আহতসকলৰ বাবে ৫০ হাজাৰ টকাৰ সাহায্য ঘোষণা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰিছে ;
“গোৱাৰ অৰপোৰাত সংঘটিত হোৱা দুৰ্ঘটনাত প্ৰতিজন মৃত ব্যক্তিৰ নিকট আত্মীয়ক পিএমএনআৰএফৰ পৰা ২ লাখ টকাৰ সাহায্য দিয়া হ’ব। আহতসকলক দিয়া হ’ব ৫০ হাজাৰ টকা: @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in fire mishap in Arpora, Goa
Announces ex-gratia from PMNRF
07 DEC 2025 7:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives in fire mishap in Arpora, Goa. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister informed that he has spoken to Goa Chief Minister Dr. Pramod Sawant regarding the situation. He stated that the State Government is providing all possible assistance to those affected by the tragedy.
The Prime Minister posted on X;
“The fire mishap in Arpora, Goa is deeply saddening. My thoughts are with all those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest. Spoke to Goa CM Dr. Pramod Sawant Ji about the situation. The State Government is providing all possible assistance to those affected.
@DrPramodPSawant”
The Prime Minister also announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF will be given to the next of kin of each deceased in the mishap in Arpora, Goa. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”