Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude to the Armed Forces on Armed Forces Flag Day
07 DEC 2025 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister today conveyed his deepest gratitude to the brave men and women of the Armed Forces on the occasion of Armed Forces Flag Day.
He said that the discipline, resolve and indomitable spirit of the Armed Forces personnel protect the nation and strengthen its people. Their commitment, he noted, stands as a shining example of duty, discipline and devotion to the nation.
The Prime Minister also urged everyone to contribute to the Armed Forces Flag Day Fund in honour of the valour and service of the Armed Forces.
The Prime Minister wrote on X;
“On Armed Forces Flag Day, we express our deepest gratitude to the brave men and women who protect our nation with unwavering courage. Their discipline, resolve and spirit shield our people and strengthen our nation. Their commitment stands as a powerful example of duty, discipline and devotion to our nation. Let us also contribute to the Armed Forces Flag Day fund.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা আর্মদ ফোর্সশিংদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
07 DEC 2025 10:58AM by PIB Imphal
ঙসি আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে থৌরমদা আর্মদ ফোর্সশিংগী থৌনা ফরবা নুপাশিং অমসুং নুপীশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
মহাক্না হায়খি মদুদি আর্মদ ফোর্সশিংগী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনানা লৈবাক অসি ঙাকথোক্লি অমসুং লৈবাক অসিগী মীয়াম মপাঙ্গল কনখৎহল্লি। মখোয়গী থবক অসি মথৌ পাংথোকপা, থকশি-খাসি অমসুং লৈবাক্কীদমক কৎথোকপগী ময়েক লারবা খুদম অমনি।
আর্মদ ফোর্সশিংগী থৌনা অমসুং থবক ইকায়খুম্নবা উত্তুনা আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে ফন্দদা মতেং পাংনবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে লাকপদা, মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনাগা লোয়ননা ঐখোয়গী লৈবাক ঙাক-শেল্লিবা থৌনা ফরবা নুপীশিং অমসুং নুপাশিংদা ঐখোয়না তৌবীমল খঙবা উৎচরি। মখোয়গী থকশি-খাসি, অচেৎপা ফিরেপ অমসুং থৌনানা ঐখোয়গী মীয়াম ঙাক-শেল্লি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক মপাঙ্গল কনখৎহল্লি। মখোয়গী থবকশিং অসি মথৌ পাংথোকপা, থকশি-খাসি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক কৎথোকপগী অফবা খুদম অমনি। ঐখোয়সু আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে ফন্দদা মতেং পাংলসি”।