গৃহ মন্ত্ৰালয়
টকিঅ'ত অনুষ্ঠিত ২৫সংখ্যক গ্ৰীষ্মকালীন ডীফলিম্পিক ২০২৫ত ৯টা সোণ, ৭টা ৰূপ আৰু ৪টা ব্ৰঞ্জৰ পদকসহ ২০টা পদক লাভ কৰা ভাৰতীয় দলটোক অভিনন্দন কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ
আমাৰ ডীফলিম্পিয়ানসকলৰ ক্ৰীড়া প্ৰতিভাৰ এক উজ্জ্বল প্ৰদৰ্শন
আপোনালোকৰ এই সাফল্যই আমাৰ খেলুৱৈসকলৰ মাজত নতুন উৎসাহৰ জোৱাৰ সৃষ্টি কৰিছে
আপোনালোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰয়াসৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো
27 NOV 2025 6:04PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে টকিঅ'ত অনুষ্ঠিত ২৫সংখ্যক গ্ৰীষ্মকালীন ডীফ অলিম্পিক ২০২৫ত ৯টা সোণ, ৭টা ৰূপ আৰু ৪টা ব্ৰঞ্জৰ পদকসহ ২০টা পদক লাভ কৰা ভাৰতীয় দলটোক অভিনন্দন জনাইছে।
কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে এক টুইটযোগে কয়, "আমাৰ ডীফ অলিম্পিয়ানসকলে ক্ৰীড়া প্ৰতিভাৰ এক উজ্জ্বল প্ৰদৰ্শন দাঙি ধৰিছে। টকিঅ'ত অনুষ্ঠিত ২৫সংখ্যক গ্ৰীষ্মকালীন ডিফ অলিম্পিকত ৯টা সোণ, ৭টা ৰূপ আৰু ৪টা ব্ৰঞ্জৰ পদকসহ ২০টা পদক লাভ কৰা ভাৰতীয় দলটোক আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছো। আপোনালোকৰ এই অসাধাৰণ সফলতাই আমাৰ খেলুৱৈসকলৰ মাজত নতুন উৎসাহৰ জোৱাৰ সৃষ্টি কৰিলে। আপোনালোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে মোৰ শুভকামনা জনালোঁ।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah congratulates Indian team at the 25th Summer Deaflympics 2025 in Tokyo on their phenomenal feat of winning 20 medals, including 9 golds, 7 silvers, and 4 bronzes
A stellar display of sporting talent by our Deaflympians
Your staggering success ignites new energy of enthusiasm among our players
My best wishes for your future endeavors
27 NOV 2025 6:04PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, has congratulated the Indian team at the 25th Summer Deaflympics 2025 in Tokyo on their phenomenal feat of winning 20 medals, including 9 golds, 7 silvers, and 4 bronzes.
In a post on X, Union Home Minister Shri Amit Shah said, “A stellar display of sporting talent by our Deaflympians. Heartfelt congratulations to the Indian team at the 25th Summer Deaflympics 2025 in Tokyo on their phenomenal feat of winning 20 medals, including 9 golds, 7 silvers, and 4 bronzes. Your staggering success ignites new energy of enthusiasm among our players. My best wishes for your future endeavors.”