প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা নবেম্বর 27 দা স্কাইরুতকী ইনফিনিতী কেম্পস শঙ্গারগনি
ইনফিনিতী কেম্পস অসি স্কায়র ফীত 200,000 ৱার্কপ্লেসতা শনদোক্লিবা স্তেত-ওফ-আর্তকী ফেসিলিতীনি
কেম্পস অসি মল্তিপল লোঞ্চ তৌরবা ভিহিকলশিং দিজাইন তৌবা, শেমগৎপা, ইন্তিগ্রেত তৌবা অমসুং তেস্ত তৌদুনা ভারতকী প্রাইভেত স্পেসকী কেপাসিতীশিং অসিবু ফগৎহনগনি
প্রধানমন্ত্রী স্কাইরুতকী অহানবা ওর্বিতেল রোকেৎ - বিক্রম-I গী মায়খুমসু হাংদোক্কনি
25 NOV 2025 4:18PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রীনা নবেম্বর 27 গী অয়ুক পুং 11 তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা ভারতীয় স্পেস স্তার্তঅপ স্কাইরুতকী ইনফিনিতী কেম্পস শঙ্গাগনি। মহাক্না সেতলাইতশিং ওর্বিত্তা লোঞ্চ তৌবা ঙম্লবা স্কাইরুতকী অহানবা ওর্বিতেল রোকেৎ, বিক্রম-I গী মায়খুমসু হাংদোক্কনি।
মসিগী স্তেত-ওফ-আর্ত ফেসিলিতী অসিদা মল্তিপল লোঞ্চ ভিহিকলশিং দিজাইন তৌবা, শেমগৎপা, ইন্তিগ্রেত তৌবা অমসুং তেস্তিং তৌনবগীদমক্তা চাওরাক্না স্ক্বার ফুত 200,000 মুক্কী ৱার্কস্পেস ওইগদবা অমদি থা খুদিংগী ওর্বিতেল অমা ওইবা রোকেৎ শাবা ঙমগনি।
স্কাইরুত অসি অনিমক্কী হান্না ইন্দিয়ন ইন্সতিত্যুত ওফ তেক্নোলোজী অমসুং ইসরোগী সাইন্তিস্তশিংগী এলম্নিদগী ওন্তর্প্রিন্যুর ওইখিবা পৱন চন্দনা অমসুং ভারত ধাকানা লিংখৎখিবা ভারতকী মাংজিল থাবা প্রাইবেৎ স্পেস কম্পনিনি। নবেম্বর 2022 দা, স্কাইরুতনা মহাক্কী সব-ওর্বিতেল রোকেৎ, বিক্রম-এস. লোঞ্চ তৌখিদুনা স্পেসতা রোকেৎ লোঞ্চ তৌখিবা অহানবা ভারতকী প্রাইবেৎ কম্পনি ওইখি।
প্রাইবেৎ স্পেস ইন্তর্প্রাইজশিংগী থুনা-য়াংনা হেনগত্তুনা হৌখিবা চহী খরসিদা সরকারনা তৌখিবা ত্রান্সফোর্মেতিব রিফোর্মশিং মায় পাক্না পাংথোকখিবগী খুদম্নি, মসিনা ইশানা থাজজবা অমসুং পাঙ্গল লৈবা গ্লোবেল স্পেসকী শক্তি ওইনা ভারতকী লীচিং অসি হেন্না ফগৎহনখি।

Prime Minister's Office
PM to Inaugurate Skyroot’s Infinity Campus on 27th November
Infinity Campus is a state-of-the-art facility spread across 200,000 square feet workspace
Campus to Boost India’s Private Space Capabilities through designing, developing, integrating and testing multiple launch vehicles
PM to also unveil Vikram-I: Skyroot’s first orbital rocket
25 NOV 2025 4:18PM by PIB Delhi
Prime Minister will inaugurate Indian space startup Skyroot’s Infinity Campus on 27th November at 11 AM via video conferencing. He will also unveil Skyroot’s first orbital rocket, Vikram-I, with capability to launch satellites to orbit.
The state-of-the-art facility will have around 200,000 square feet workspace for designing, developing, integrating and testing multiple launch vehicles, with a capacity to build one orbital rocket every month.
Skyroot is India’s leading private space company, founded by Pawan Chandana and Bharath Dhaka, both alumni of Indian Institutes of Technology and former scientists of ISRO turned entrepreneurs. In November 2022, Skyroot launched its sub-orbital rocket, Vikram-S, becoming the first Indian private company to launch a rocket to space.
The rapid rise of private space enterprises is a testament to the success of the transformative reforms carried out by the Government in the last few years, reinforcing India’s leadership as a confident and capable global space power.