Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Indian Women’s Kabaddi Team on winning the Kabaddi World Cup 2025
24 NOV 2025 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the Indian Women’s Kabaddi Team for their remarkable triumph at the Kabaddi World Cup 2025.
Shri Modi in a post on X stated:
“Congratulations to our Indian Women’s Kabaddi Team for making the nation proud by winning the Kabaddi World Cup 2025! They have showcased outstanding grit, skills and dedication. Their victory will inspire countless youngsters to pursue Kabaddi, dream bigger and aim higher.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপী কবদ্দী তীম্বু কবদ্দী ৱর্ল্দ কপ ২০২৫ লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
24 NOV 2025 8:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপী কবদ্দী তীম্বু কবদ্দী ৱর্ল্দ কপতা মশক থোক্না মায় পাকপা পুরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি;
"ভারতকী নুপী কবদ্দী তীম্না কবদ্দী ৱর্ল্দ কপ ২০২৫ লৌদুনা লৈবাক অসিবু চাউথোকপা পোকহনবগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি! মখোয়না থৌনা, হৈশিংবা অমসুং কত্থোকপগী মগুন অদু উৎখ্রে। মখোয়গী মায় পাকপনা কবদ্দী শান্নজরিবা নহা কয়াদা ইথিল পীরগনি, মঙলান চাউনা মঙগদবনি অমসুং পান্দম চাউনা থমগদবনি।"