প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী শান্নরোয়শিংগী মফমদা ৱর্ল্দ বোক্সিং কপ ফাইনেন্স ২০২৫ দা রেকোর্দ থুগাইবা পর্ফোর্মেন্স পীখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 NOV 2025 12:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শান্নরোয়শিংগী মফমদা ৱর্ল্দ বোক্সিং কপ ফাইনেল্স ২০২৫ দা তোপ তোপ্না, রেকোর্দ থুগাইবা পর্ফোর্মেন্স পীখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা শান্নরোয়শিংনা গোল্দ ৯ য়াওনা হান্না পানরুদবা চাংদা মেদল ২০ পুরক্তুনা ভারতকী বোক্সিংগী পুৱারী ওইরবা মায় পাকপগী মীৎকুপ অমা পুরকখি হায়না ফোঙদোকখি। মায় পাকপা অসিবু মহাক্না লৈবাক্কী বোক্সরশিংগী অচেৎপা ফিরেপ, খোঙফম, অমদি হনবা নাইদবা থৌনাননি হায়খি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ঐখোয়গী অঙকপা ফংলবা শান্নরোয়শিংনা ৱর্ল্দ বোক্সিং কপ ফাইনেল্স ২০২৫ দা তোপ তোপ্না, রেকোর্দ থুগাইবা পর্ফোর্মেন্স পীখি! মখোয়না গোল্দ ৯ য়াওনা হান্না পানরুদবা মওংদা মেদল ২০ পুরকখি। মসি ঐখোয়গী বোক্সরশিংগী অচেৎপা ফিরেপ অমদি খোঙফম্না ঙমহনবনি। মখোয়গী তুংগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Indian Athletes on extraordinary, record-breaking performance at the World Boxing Cup Finals 2025
24 NOV 2025 12:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulated India’s athletes for their extraordinary, record-breaking performance at the World Boxing Cup Finals 2025.
The Prime Minister highlighted that the athletes brought home an unprecedented tally of 20 medals, including 9 Golds, marking a historic achievement for Indian boxing. He attributed this success to the resolve, determination, and relentless spirit of the nation’s boxers.
In a post on X , Shri Modi said:
“Our phenomenal athletes delivered an extraordinary, record-breaking performance at the World Boxing Cup Finals 2025! They brought home an unprecedented 20 medals including 9 Golds. This is due to the resolve and determination of our boxers. Congratulations to them. Best wishes for the endeavours ahead.”