প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ ২০০ মিটাৰ টি-৩৫ ইভেণ্টত নাৰায়ণ ঠাকুৰে ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰা উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সম্বৰ্ধনা
25 OCT 2023 1:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ ২০০ মিটাৰ টি৩৫ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ বাবে নাৰায়ণ ঠাকুৰক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ২০০ মিটাৰ টি৩৫ত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰা নাৰায়ণ ঠাকুৰলৈ অভিনন্দন। তেওঁৰ অবিশ্বাস্য স্প্ৰীণ্ট আৰু অদম্য দৃঢ়তাই আমাৰ দেশক গৌৰৱান্বিত কৰিছে।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Narayan Thakur in Men's 200m T35 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Narayan Thakur on winning the Bronze medal in Men's 200m T35 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Compliments to Narayan Thakur for bringing home the Bronze Medal in Men's 200m T35 at the Asian Para Games. His incredible sprint and unwavering spirit have brought honour to our nation.”