প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ২০০ তি-৩৫ ইভেন্তদা নরায়ন থাকুরনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 1:30PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ২০০ তি-৩৫ ইভেন্তদা নরায়ন থাকুরনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ২০০ তি-৩৫ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংলকপদা নরায়ন থাকুর থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং খাংবা কনবনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী মিংচৎ পুরক্লে”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Narayan Thakur in Men's 200m T35 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Narayan Thakur on winning the Bronze medal in Men's 200m T35 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Compliments to Narayan Thakur for bringing home the Bronze Medal in Men's 200m T35 at the Asian Para Games. His incredible sprint and unwavering spirit have brought honour to our nation.”