প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা এসিয়ান আর্চরী চেম্পিয়নসিপ 2025 দা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মওংদা খ্বাইদগী নিংথিনা পর্ফোর্মেন্স পীখিবগীদমক্তা ভারতকী তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
17 NOV 2025 5:59PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রীনা এসিয়ান আর্চরী চেম্পিয়নসিপ 2025 দা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মওংদা খ্বাইদগী নিংথিনা পর্ফোর্মেন্স পীখিবগীদমক্তা ভারতকী তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোংদোকখি মদুদি সনাগী তকমান 6 য়াওনা পুন্না তকমান 10 য়ুমদা পুরক্তুনা চেম্পিয়নশিপ অসিদা তীম অসিনা হৌজিকফাওবদা খ্বাইদগী নিংথিনা মথৌ পাংথোকপা উৎখ্রে। মহাক্না চহী 18 গেপ লৈরুরবা মতুংদা পুৱারী ওইরবা রিকর্ব নুপাগী তকমান লৌরকখিবা অসিবু হাইলাইত তৌখি। প্রধানমন্ত্রীনা ইন্দিবিজুএল ইভেন্তশিংদা থৌনা লৈনা থেংনবা অমসুং কম্পাউন্দ তাইতল দিফেন্সশিংদা মায় পাকখিবা অসিগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধানমন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মসিগী শিংথানিংঙাই ওইরবা মায় পাকপা অসিনা লৈবাক অসিগী এথেলেত মশিং থিঙমদবশিংবু পুক্নিং থৌগৎলগনি।
প্রদানমন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান আর্চরী চেম্পিয়নসিপ 2025 দা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মওংদা খ্বাইদগী নিংথিনা পর্ফোর্মেন্স পীখিবগীদমক্তা ভারতকী তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মখোয়না য়ুমদা সনাগী তকমান 6 য়াওনা পুন্না তকমান 10 পুরকখ্রে।
নিংশিংনিংঙাই ওইবদি চহী 18 গেপ লৈরুরবা মতুংদা পুৱারী ওইরবা রিকর্ব নুপাগী তকমান অসিনি। মতম অসিমক্তদা ইন্দিবিজুএল ইভেন্তশিংদা থৌনা লৈনা থেংনবা অমসুং কম্পাউন্দ তাইতল দিফেন্সশিংদসু মায় পাকখিবা অসিনি। মসি তুংদা লাক্কদবা এথেলেত কয়া-কয়াবু পুক্নিং থৌগৎলগদবা তশেংনমক য়াম্না অখন্নবা ফীতনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Archery team on their best ever performance at Asian Archery Championships 2025
17 NOV 2025 5:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Archery team for their best ever performance at Asian Archery Championships 2025.
Shri Modi said that the team has delivered their best-ever showing at the Championships, bringing home a total of 10 medals, including 6 Golds. He highlighted the historic Recurve Men’s Gold medal, secured after a gap of 18 years. The Prime Minister also appreciated the strong performances in individual events and the successful Compound title defenses.
The Prime Minister said that this remarkable achievement will inspire numerous aspiring athletes across the country.
The Prime Minister said;
“Congratulations to our Archery team on their best ever performance at the Asian Archery Championships 2025. They have brought home 10 medals, including 6 Golds. Notable among these was the historic Recurve Men's Gold after 18 years. At the same time, there were strong showings in individual events and successful Compound title defenses too. This is indeed a very special feat, which will motivate many upcoming athletes.”