প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী দিস্কস থ্রো-F11দা সিলভর ফংলকপগীদমক মোনু গঙ্গাসতা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 OCT 2023 9:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী দিস্কস থ্রো-F11 দা সিলভর মেদল ফংলকপগীদমক মোনু গঙ্গাসদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী দিস্কস থ্রো- F11দা শিংথানিংঙাই ওইরবা পর্ফোমেন্সকীদমক মোনু গঙ্গাসপু থাগৎপা ফোংদোকচরি। মহাক্কী শক্তি অমসুং হৈ-শিংবনা থোইদোক-হেন্দোক্না শিংথানিংঙাই ওইরবা সিলভর মেদল অমা ফংদুনা ভারতপু চাউথোকহল্লে।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Monu Ghangas for winning silver in men's discus throw-F11 at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Monu Ghangas for winning a silver medal in the men's discus throw-F11 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Monu Ghangas for the exceptional performance in Men's Discus Throw-F11 at the Asian Para Games. His power and skill have earned him a brilliant Silver Medal, making India proud."