প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভগৱান বুদ্ধাগী শেংলবা রেলিকশিংবু ইকাই খুম্নবগা লোয়ননা তরাম্না ওকখিবগীদমক কিংদম ওফ ভুতানগী মীয়াম অমসুং লুচিংবশিংদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
09 NOV 2025 3:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতনা ভগবান বুদ্ধগী শেংলবা রেলিকশিংবু ইকাই খুম্নবা উৎপগা লোয়ননা তরাম্না ওকপগীদমক ভুতানগী মীয়াম অমসুং লুচিংবশিংদা থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মসিগী রিলিকশিং অসিনা শান্তি, মীনুংশি লৈবা অমসুং পুন্না হিংমিন্নবগী মতম চুপ্পগী ওইনা হোংবা নাইদ্রবা পাউজেলগী খুদম ওইরি। শ্রী মোদীনা হায়খি, "ভগৱান বুদ্ধগী পাউতাকশিং অসি ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা মান্নবা স্পিরিচুএল হেরিতেজকী শেংলবা লিঙ্ক অমনি।"
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“ভারত্তগী লাকপা ভগৱান বুদ্ধগী শেংলবা রেলিকশিংবু ইকায় খুম্নবা উৎতুনা তরাম্না ওকপগীদমক ভুতানগী মীয়াম অমসুং লুচিংবশিংদা থাগৎপা ফোংদোকচরি।
মসিগী রিলিকশিং অসিনা শান্তি, মীনুংশি লৈবা অমসুং পুন্না হিংমিন্নবগী মতম চুপ্পগী ওইনা হোংবা নাইদ্রবা পাউজেলগী খুদম ওইরি। ভগৱান বুদ্ধগী পাউতাকশিং অসি ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা মান্নবা স্পিরিচুএল হেরিতেজকী শেংলবা লিঙ্ক অমনি।”
https://facebook.com/share/p/16kev8w8rv/?mibextid=wwXIfr
@tsheringtobgay

Prime Minister's Office
Prime Minister extends appreciation to the people and leadership of the Kingdom of Bhutan for the reverent welcome accorded to the Sacred Relics of Lord Buddha
09 NOV 2025 3:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended heartfelt appreciation to the people and leadership of Bhutan for the reverent welcome accorded to the Sacred Relics of Lord Buddha from India. Shri Modi stated that these relics symbolise the timeless message of peace, compassion and harmony. "The teachings of Lord Buddha are a sacred link between our two nations’ shared spiritual heritage", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Heartfelt appreciation to the people and leadership of Bhutan for the reverent welcome accorded to the Sacred Relics of Lord Buddha from India.
These relics symbolise the timeless message of peace, compassion and harmony. The teachings of Lord Buddha are a sacred link between our two nations’ shared spiritual heritage."
https://facebook.com/share/p/16kev8w8rv/?mibextid=wwXIfr
@tsheringtobgay