ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୧୦ ହଜାର ରେସ ଇଭେଂଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ବିଜେତା ଗୁଲଭୀର ସିଂହଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
30 SEP 2023 8:16PM by PIB Bhubaneswar
ଚୀନ ହାଙ୍ଗହଉରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ୧୦ ହଜାର ରେସ ଇଭେଂଟର ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ବିଜେତା ଗୁଲଭୀର ସିଂହଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ, ଏସିଆନ ଗେମ୍ସରେ ୧୦ ହଜାର ରେସ ଇଭେଂଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ବିଜେତା ଗୁଲଭୀର ସିଂହ ଜଣେ ଅନନ୍ୟ ଆଥଲେଟ । ଭବିଷ୍ୟତ ଲାଗି ତାଙ୍କୁ ଅନେକ ଅନେକ ଶୁଭକାମନା । ତାଙ୍କର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଆଗାମୀ ପିଢିକୁ ନିଶ୍ଚିତ ପ୍ରେରିତ କରିବ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister praised Gulveer Singh for winning Bronze Medal in 10,000m race event
30 SEP 2023 8:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented Gulveer Singh for winning Bronze Medal in 10,000m race event at the Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“Compliments to our exceptional athlete Gulveer Singh who has won the Bronze Medal in 10,000m at the Asian Games. Wishing him the very best for his future endeavours. His determination will surely inspire other athletes.”