প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মিতর ১০,০০০গী রেস ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা গুলবীর সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 SEP 2023 8:16PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা মিতর ১০,০০০গী রেস ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুলবীর সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা মিতর ১০,০০০গী রেস ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী অখন্নবা শান্নরোয় গুলবীর সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মহাক্কী খাংবা কনবনা অতোপ্পা শান্নরোয়শিংদা শোইদনা ইথিল পীগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister praised Gulveer Singh for winning Bronze Medal in 10,000m race event
30 SEP 2023 8:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented Gulveer Singh for winning Bronze Medal in 10,000m race event at the Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“Compliments to our exceptional athlete Gulveer Singh who has won the Bronze Medal in 10,000m at the Asian Games. Wishing him the very best for his future endeavours. His determination will surely inspire other athletes.”