প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সি.এ.পি.এফ. অমসুং স্তেত পুলিসকী হৈশিংবা অমসুং থৌনা উৎলিবা চাউরবা একতা পেরেদকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
31 OCT 2025 7:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি একতা পেরেদ অদু সেন্ত্রেল আর্মদ পুলিস ফোর্সেস (সি.এ.পি.এফ.) অমসুং সএত পুলিস ফোর্সশিংগীদমক মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং থৌনা উৎনবা অচৌবা থৌরম অমনি। মহাক্না মার্সিয়েল আর্তশিং অমসুং খুৎলাই য়াওদনা লানথেংনবগী দ্রিলশিংদা নুপী পর্সোনেলশিংনা শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা শরুক য়াখিবা অদু পল্লদুনা নারী শক্তিগী শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা শরুক য়াখিবা অদুবুসু পনখি।
Xকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“একতা পেরেদ অসি সেন্ত্রেল আর্মদ পুলিস ফোর্সেস (সি.এ.পি.এফ.) অমসুং স্তেত পুলিস ফোর্সশিংগীদমক মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং থৌনা উৎনবা অচৌবা থৌরম অমনি। ঐখোয়গী নারী শক্তিগী থৌনা ফনা শরুক য়ারকপা অসিসু পুক্নিং চিংশিনবা য়াবা অমনি। নুপী পর্সোনেলশিংনা মার্সিয়েল আর্ত অমসুং খুৎলাই য়াওদনা লানথেংনবগী দ্রিলশিং উৎখি।

Prime Minister's Office
PM lauds the grand Ekta Parade showcasing skills and courage of CAPFs and State Police forces
31 OCT 2025 7:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the Ekta Parade was a grand occasion for the Central Armed Police Forces (CAPFs) and State Police forces to showcase their skills and courage. He also highlighted the remarkable participation of Nari Shakti, noting the impressive demonstrations by women personnel in martial arts and unarmed combat drills.
In a post on X, the Prime Minister said:
“The Ekta Parade was a grand occasion for the Central Armed Police Forces (CAPFs) and State Police forces to showcase their skills and courage. Equally noteworthy was the vibrant participation of our Nari Shakti. Women personnel demonstrated martial arts and unarmed combat drills.”