প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজস্থানগী ফালোদী দিস্ত্রিক্তা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অমদা পুন্সি মাংখিবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
02 NOV 2025 10:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজস্থানগী ফালোদী দিস্ত্রিক্তা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অমদা পুন্সি মাংখিবা অদুগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংলবশিং মীওইশিং অদুবু অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়নসু য়াইফ-পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশংনা Xতা অসুম্না পোস্ত থাগৎলকখি;
“রাজস্থানগী ফালোদী দিস্ত্রিক্তা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগীদমক নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি। অৱাবা তারবা মতম অসিদা মসিগী চৈথেং নংলবা মীওইশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পীরগনি। অশোকপা মীওইশিংদনা লুপা 50,000 পীরগনি: পি.এম. @narendramodi

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to a mishap in Phalodi district, Rajasthan
Announces ex-gratia from PMNRF
02 NOV 2025 10:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Phalodi district, Rajasthan. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Saddened by the loss of lives due to a mishap in Phalodi district, Rajasthan. My thoughts are with the affected people and their families during this difficult time. Praying for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”