প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না স্কিল ইন্দিয়া মিসনগী খুত্থাংদা স্কিল লৈবা অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা ঙম্বা নহারোলগী কাংলুপ অমা শেমগৎনবা সরকারগী লেংদ্রবা ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
15 JUL 2025 9:14PM by PIB Imphal
স্কিল ইন্দিয়া মিসননা চহি 10 শুরকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মিসন অসিগী খুত্থাংদা খুত্থাংদা স্কিল লৈবা অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা ঙম্বা নহারোলগী কাংলুপ অমা শেমগৎনবা সরকারগী লেংদ্রবা ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি স্কিল ইন্দিয়া মিসন অসি লৈবাক শিনবা থুংবদা মীওই কয়াদা মখা তানা শক্তি পীরিবা অওনবা পুরক্লিবা থৌশিল অমা ওইখি।
MyGovIndia অমসুং কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জয়ন্ত সিংহনা Xতা তৌখিবা পোস্তশিংদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“স্কিল ইন্দিয়ানা ঐখোয়গী নহারোলবু স্কিল লৈবা অমসুং মশা-মরোমদোম লেপচবা ঙমহন্নবা ফিরেপ মপাঙ্গল কনখৎহল্লি।
#SkillIndiaAt10”
“স্কিল ইন্দিয়াগী থৌশিল অসিনা মশীং লাকঙমদ্রবা মীওই কয়াদা কান্নবা ফংহনখ্রে, মখোয়বু অনৌবা স্কিলশিং অমসুং খুদোংচাবাশিং ফংহনবগা লোয়ননা শক্তি পীরি। লাক্কদৌরিবা চহিশিংদসু ঐখোয়না ঐখোয়গী য়ুবা শক্তি অসি মালেমগী খ্বাইদগী ফবা প্রেক্তিশিংগা চুন্নবা অনৌবা স্কিলশিং লৈহন্নবা মখা তানা মীৎয়েং থমদুনা ঐখোয়গী ভিক্সিৎ ভারত অমগী মঙলান অসি মঙফাওনবা ঙমহনগনি।
#SkillIndiaAt10”

Prime Minister's Office
PM reaffirms government’s unwavering commitment to build a skilled and self-reliant youth force through the Skill India Mission
15 JUL 2025 9:14PM by PIB Delhi
Marking 10 years of Skill India Mission, the Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed the government’s unwavering commitment to build a skilled and self-reliant youth force through the Mission. He remarked that the Skill India Mission was a transformative initiative that continues to empower millions across the country.
Responding to posts on X by MyGovIndia & Union Minister Shri Jayant Singh, the Prime Minister said:
“Skill India is strengthening the resolve to make our youth skilled and self-reliant.
#SkillIndiaAt10”
“The Skill India initiative has benefitted countless people, empowering them with new skills and building opportunities. In the coming times as well, we will keep focusing on equipping our Yuva Shakti with new skills, in line with global best practices, so that we can realise our dream of a Viksit Bharat.
#SkillIndiaAt10”