প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰথম খেলো ইণ্ডিয়া পেৰা গেমছত অংশগ্ৰহণ কৰা সকলো খেলুৱৈক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 DEC 2023 9:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰথম খেলো ইণ্ডিয়া পেৰা গেমছত অংশগ্ৰহণ কৰা সকলো খেলুৱৈক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
কেন্দ্ৰীয় যুৱ পৰিক্ৰমা আৰু ক্ৰীড়া মন্ত্ৰী শ্ৰী অনুৰাগ সিং ঠাকুৰৰ এক্সৰ এটা পোষ্টত সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত কয় যে তেওঁ দিল্লীত প্ৰথম খেলো ইণ্ডিয়া পেৰা গেমছ আৰম্ভ হোৱাৰ বিষয়ে অৱগত।
"প্ৰথম খেলো ইণ্ডিয়া পেৰা গেমছ আৰম্ভ হোৱাৰ লগে লগে অংশগ্ৰহণ কৰা সকলো খেলুৱৈলৈ মোৰ শুভেচ্ছা জনালো। এয়া অন্তৰ্ভুক্তি আৰু সবলীকৰণৰ দিশত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ পদক্ষেপ!"

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all those athletes taking part in the First Khelo India Para Games
11 DEC 2023 9:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi extended best wishes to all those athletes who are taking part in the First Khelo India Para Games.
Responding to the X post of Union Minister for Youth Affairs and Sports, Shri Anurag Singh Thakur wherein he has informed about the commencement of First Khelo India Para Games in Delhi, the Prime Minister said in a X post;
“As the First Khelo India Para Games begin, my best wishes to all those athletes who are taking part. It is a monumental step towards inclusion and empowerment!”