প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্তেৎ ভিজিৎ অমদা ঘানাদা থুংখ্রে
02 JUL 2025 8:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী ঙসি ঘানাদা স্তেৎ ভিজিৎ অমদা থুংখ্রে। অখন্নবা থৌওং অমদা, প্রধান মন্ত্রীবু এয়রপোর্ত্তা থুংবদা ঘানাগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. জোন দ্রামানি মহামানা ওকলমখি অমসুং সেরিমোনিএল ৱেলকম পীখি। মসিগী থৌওং অসিনা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা মরুপ-মপাং ওইবগী অচেৎপা অমসুং পুৱারী ওইরবা মরী অদু উৎলি।
প্রধান মন্ত্রীগী ঘানা খোঙচৎ অসি হৌখিবা চহি তরাগী খুজিং অহুমগী মনুংদা অহানবা খোঙচৎ ওইরি। পুৱারী ওইরবা খোঙচৎ অসিনা ভারত অমসুং ঘানাগী মরক্তা লৈরিবা মরী অসি হেন্না চেৎশিলহল্লগনি। মসিনা অফ্রিকা অমসুং গ্লোবেল সাউথ পার্তনরশিংগা লোয়ননা লৈরিবা ভারতকী মরী অসি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনরিবা অদু উৎলি।

Prime Minister's Office
Prime Minister arrives in Ghana on a State Visit
02 JUL 2025 8:40PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived today in Accra on his State Visit to Ghana. In a special gesture, on arrival at the airport, Prime Minister was received by the President of Ghana, H.E. John Dramani Mahama and accorded a ceremonial welcome. This gesture is reflective of the strong and historic bonds of friendship between the two nations.
Prime Minister’s visit to Ghana is the first such visit in the last three decades. This historic visit would further deepen the partnership between India and Ghana, and underscores India’s commitment to strengthening its engagement with Africa and Global South Partners.