প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটৰ কেৱাদিয়াত ১৬০ কোটি টকাৰ একাধিক উন্নয়নমূলক প্ৰকল্পৰ উদ্বোধন আৰু আধাৰশিলা স্থাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
31 OCT 2023 7:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি গুজৰাটৰ কেৱাদিয়াত ১৬০ কোটি টকাৰ একাধিক উন্নয়নমূলক প্ৰকল্পৰ উদ্বোধন আৰু আধাৰশিলা স্থাপন কৰে।
উদ্বোধন কৰা প্ৰকল্পসমূহৰ ভিতৰত আছে একতা নগৰৰ পৰা আহমেদাবাদলৈ হেৰিটেজ ট্ৰেইন; জীৱন্ত নৰ্মদা আৰতিৰ বাবে প্ৰকল্প; কমলম পাৰ্ক; ষ্টেচু অৱ ইউনিটিৰ ভিতৰত পদপথ; ৩০ খন নতুন ই-বাছ, ২১০ খন ই-চাইকেল আৰু একাধিক গল্ফ কৰ্ট; একতা নগৰত চিটি গেছ বিতৰণ নেটৱৰ্ক আৰু গুজৰাট ৰাজ্যিক সমবায় বেংকৰ 'সহকাৰ ভৱন’। ইয়াৰ উপৰি, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কেৱাদিয়াত এটা ট্ৰ’মা চেণ্টাৰ আৰু এটা সৌৰ পেনেলৰ সৈতে উপ-জিলা চিকিৎসালয়ৰ আধাৰশিলা স্থাপন কৰে।
ইয়াৰ পূৰ্বে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰীয় একতা দিৱস উদযাপন অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰে।

Prime Minister's Office
PM inaugurates and lays foundation stone for multiple development projects worth Rs 160 crores in Kevadia, Gujarat
31 OCT 2023 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi inaugurated and laid the foundation stone of multiple development projects worth Rs 160 crores in Kevadia, Gujarat today.
The projects that were inaugurated include the Heritage Train from Ekta Nagar to Ahmedabad; project for live Narmada Aarti; Kamalam Park; a walkway within Statue of Unity; 30 new e-buses, 210 e-bicycles and multiple Golf Carts; City Gas Distribution Network at Ekta Nagar and ‘Sahkar Bhawan’ of Gujarat State Cooperative Bank. Further, the Prime Minister laid the foundation stone of the Sub-District Hospital with a Trauma Center and a Solar Panel at Kevadia.
Earlier in the day, the Prime Minister participated in Rashtriya Ekta Diwas Celebrations.