প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ডাঃ নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে নৱিনচন্দ্ৰ ৰামগুলামক তেওঁৰ ঐতিহাসিক নিৰ্বাচনী বিজয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছো
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ডঃ ৰামগুলামক ভাৰত ভ্ৰমণৰ বাবে আমন্ত্ৰণ জনায়
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত আৰু মৰিচাছৰ মাজৰ বিশেষ আৰু অনন্য অংশীদাৰিত্বক আৰু অধিক গভীৰ কৰি তোলাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দোহাৰে।
11 NOV 2024 9:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডাঃ নৰেন্দ্ৰ মোদীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। নৱিনচন্দ্ৰ ৰামগুলাম, সাধাৰণ নিৰ্বাচনত তেওঁৰ ঐতিহাসিক বিজয়ৰ বাবে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ নতুন কাৰ্যকালত সফলতা কামনা কৰে আৰু মৰিচাছৰ বন্ধুত্বপূৰ্ণ জনসাধাৰণৰ সমৃদ্ধি আৰু কল্যাণক সমৰ্থন কৰাৰ বাবে ভাৰতৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ কথা দোহাৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে ড০ ৰামগুলাম আৰু ৰাষ্ট্ৰৰ পিতা ছাৰ ছীউচাগুৰ ৰামগুলামে ভাৰত আৰু মৰিচাছৰ মাজত দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত বহু বছৰ ধৰি আগবঢ়োৱা অৱদানৰ কথা সোঁৱৰণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী নিৰ্বাচিত ৰামগুলামে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ ভাৰত ভ্ৰমণৰ আমন্ত্ৰণ স্বীকাৰ কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই এই বিশেষ আৰু ব্যতিক্ৰমী অংশীদাৰিত্বক অধিক গভীৰ আৰু আগুৱাই নিয়াৰ বাবে একেলগে কাম কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি দোহাৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই যোগাযোগ বজাই ৰাখিবলৈ সন্মত হয়।

Prime Minister's Office
Prime Minister speaks to Dr. Navinchandra Ramgoolam and congratulates him for his historic electoral victory
Prime Minister invites Dr Ramgoolam to visit India
Both leaders reaffirm commitment to further deepen and advance the special and unique partnership between India and Mauritius
11 NOV 2024 9:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke and congratulated Dr. Navinchandra Ramgoolam, for his historic victory at the General elections.
Prime Minister wished him success in his new tenure and reiterated India’s commitment to support prosperity and well being of the friendly people of Mauritius.
Prime Minister Modi recalled the immense contributions made by Dr Ramgoolam and as well as by Sir Seewoosagur Ramgoolam, the Father of Nation, over the years in strengthening the bilateral ties between India and Mauritius.
Prime Minister-elect Ramgoolam accepted Prime Minister Modi invitation to for an early visit to India.
Both leaders reaffirmed their commitment to work closely together to further deepen and advance the special and unique partnership.
Both leaders agreed to remain in touch.