Prime Minister's Office
Prime Minister speaks to Dr. Navinchandra Ramgoolam and congratulates him for his historic electoral victory
Prime Minister invites Dr Ramgoolam to visit India
Both leaders reaffirm commitment to further deepen and advance the special and unique partnership between India and Mauritius
11 NOV 2024 9:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke and congratulated Dr. Navinchandra Ramgoolam, for his historic victory at the General elections.
Prime Minister wished him success in his new tenure and reiterated India’s commitment to support prosperity and well being of the friendly people of Mauritius.
Prime Minister Modi recalled the immense contributions made by Dr Ramgoolam and as well as by Sir Seewoosagur Ramgoolam, the Father of Nation, over the years in strengthening the bilateral ties between India and Mauritius.
Prime Minister-elect Ramgoolam accepted Prime Minister Modi invitation to for an early visit to India.
Both leaders reaffirmed their commitment to work closely together to further deepen and advance the special and unique partnership.
Both leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তর নবিনচন্দ্র রামগুলামগা ৱারি শানখ্রে অমসুং পুৱারি ওইনা মহাক্না মীখলদা মাইপাকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত্তা লাক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তর রামগুলামদা চেবাউ পীখ্রে
ভারত অমসুং মাউরিসিয়সকী মরক্তা লৈনরিবা অখন্নবা অমসুং তোপ-তোপ্পা মরী মখা তানা ফগৎহন্নবা লুচিংবা অনিমক্না অমুক হন্না থাজবা পীনখ্রে
11 NOV 2024 9:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তর নবিনচন্দ্র রামগুলামগা ৱারি শানখ্রে অমসুং পুৱারি ওইনা মহাক্না মীখলদা মাইপাকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্কী অনৌবা তার্ম অসিগীদমক মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে অমসুং মাউরিসিয়সকী মীয়াম নুংঙাই-য়াইফনবা মতেং পাংনবা ভারতকী থাজবা অমুক হন্না পীখ্রে।
ভারত অমসুং মাউরিসিয়সকী মরক্তা লৈনরিবা লৈবাক অনিগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা দোক্তর রামগুলাম অমসুং জাতিগী মপা সার সিৱুসাগুর রামগুলামনা পাংথোকখিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখ্রে।
অথুবা মতমদা ভারত্তা লাক্নবা প্রধান মন্ত্রী মোদীগী চেবাউ প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লবা রামগুলামনা তরাম্না লৌখ্রে।
ভারত অমসুং মাউরিসিয়সকী মরক্তা লৈনরিবা অখন্নবা অমসুং তোপ-তোপ্পা মরী মখা তানা ফগৎহন্নবা লুচিংবা অনিমক্না অমুক হন্না থাজবা পীনখ্রে।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবা অনিমক্না য়ানখ্রে।