Prime Minister's Office
Prime Minister thanks US President Mr. Donald Trump for Diwali Greetings, Reaffirms Commitment to Shared Democratic Ideals and Global Peace
22 OCT 2025 8:25AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed his heartfelt appreciation to President of the United States, H.E. Mr. Donald Trump for his warm Diwali greetings and a personal phone call marking the occasion of the festival of lights.
The Prime Minister emphasised the enduring strength of the India–United States partnership and reiterated India’s unwavering commitment to combating terrorism and fostering international cooperation.
In a message on X, Prime Minister Modi stated:
“Thank you, President Trump, for your phone call and warm Diwali greetings. On this festival of lights, may our two great democracies continue to illuminate the world with hope and stand united against terrorism in all its forms.
@realDonaldTrump
@POTUS”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইয়ু.এস. কী প্রসিদেন্ত মিস্তর দোনাল্দ ত্রম্পকী মফমদা দিৱালীগী য়াইফ-পাওজেল পীবিরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লদুনা দেমোক্রেতিক ওইবা আইদিএলশিং অমসুং মালেমপুম্বা ইংনা-চিক্না লৈনবগীদমক্তা ৱাশক অদু অমুক্কা হেন্না চেৎশিন্না থমখ্রে
22 OCT 2025 8:25AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ স্তেত্সকী প্রসিদেন্ত ঐচ.ই. মিস্তর দোনাল্দ ত্রম্পকী মফমদা ফোন্দা মৈগী কুহ্মৈ দিৱালীগী য়াইফ-পাওজেল পীবিরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত অমসুং য়ুনাইতেদ স্তেত্স অনিনা পুন্না খুৎশম্নদুনা অসি ফগৎহন্নবা অমসুং তেরোরিজম অসি লোইশিলহন্দুনা ইন্তর্নেস্নেল ওইনা তেংবাংনবসি হেন্না কনখৎহন্নবা ভারতকী ৱাশক অদু অমুক্কা হেন্না চেৎশিন্নবা ৱাফম ফোংদোকখি।
প্রধানা মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখিবদা;
“প্রসিদেন্ত ত্রম্পপু ফোন তৌবিরকপা অমদি দিৱালীগী য়াইফ-পাওজেল পীবিরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকচরি। মৈগী কুহ্মৈ অসিদা অথোইবা দেমোক্রেতিক অনিনা মখা তানা মালেমপুম্বদা হেন্না মঙাল লৈহনবা ওইরসনু অমসুং তেরোরিজমগী মায়োক্তা য়ুনাইতেদ স্তেত্সকীদমক্তা মতম পুম্বদা লেপকনি হায়না ফোংদোকচরি।
@realDonaldTrump
@POTUS”