Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of veteran actor Shri Govardhan Asrani
21 OCT 2025 9:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, condoled the passing away of veteran actor Shri Govardhan Asrani. In his message today, the Prime Minister paid tribute to the legendary artist, recalling his immense contribution to Indian cinema and his ability to bring joy to generations of audiences.
In a post on X, Shri Modi said:
“Deeply saddened by the passing of Shri Govardhan Asrani Ji. A gifted entertainer and a truly versatile artist, he entertained audiences across generations. He particularly added joy and laughter to countless lives through his unforgettable performances. His contribution to Indian cinema will always be cherished. My condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহল ওইরবা এক্তর শ্রী গোবর্ধন অশরানি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 OCT 2025 9:16AM by PIB Imphal
অহল ওইরবা এক্তর শ্রী গোবর্ধন অশরানি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। ঙসি মহাক্কী পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা কলাকার অসিদা ইকায়খুম্নবা উৎখি, ভারতকী সেনিমাদা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং অমসুং মীরোল কয়াগী ভাবকশিং মহাক্না নুংঙাইহনখিবা অদু নিংশিংখি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী গোবর্ধন অশরানি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। পীথোরক্লবা কলাকার অমনি অমসুং তশেংনা মাইথোং য়াম্বা কলাকার অমনি, মীরোল কয়াগী ভাবকশিং মহাক্না নুংঙাইহনখি। মহাক্কী কাউঙমদ্রবা পর্ফোমেন্সশিংনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়া নোকহনখি অমসুং হরাওহনখি। ভারতকী সেনিমাদা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং মতম চুপ্পদা নিংশিংদুনা লৌহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।