প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰোজগাৰ মেলাৰ অধীনত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৯ অক্টোবৰত চৰকাৰী বিভাগ আৰু সংগঠনত নৱ নিযুক্ত যুৱক-যুৱতীসকলক ৫১,০০০তকৈও অধিক নিযুক্তি পত্ৰ বিতৰণ কৰিব
28 OCT 2024 1:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৯ অক্টোবৰ, ২০২৪ তাৰিখে পুৱা ১০.৩০ বজাত ভিডিঅ' কনফাৰেন্সিংযোগে নৱ নিযুক্ত যুৱক-যুৱতীসকলক ৫১,০০০তকৈও অধিক নিযুক্তি পত্ৰ বিতৰণ কৰিব। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই অনুষ্ঠানত ভাষণো প্ৰদান কৰিব।
ৰোজগাৰ মেলাই প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ নিয়োগ সৃষ্টিৰ প্ৰতি অংগীকাৰক আলোকপাত কৰে। ইয়ে যুৱক-যুৱতীসকলক ৰাষ্ট্ৰ নিৰ্মাণত অৱদান ৰখাৰ বাবে অৰ্থপূৰ্ণ সুযোগ প্ৰদান কৰি তেওঁলোকক সৱলীকৰণ কৰিব।
ৰোজগাৰ মেলা দেশৰ ৪০টা স্থানত অনুষ্ঠিত হ'ব, য'ত কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰৰ বিভিন্ন মন্ত্ৰালয় আৰু বিভাগ যেনে ৰাজহ বিভাগ, উচ্চ শিক্ষা বিভাগ, গৃহ মন্ত্ৰালয়, প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়, স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়ৰ লগতে আন বিভাগসমূহত নতুনকৈ নিযুক্তি লাভ কৰা লোকসকলে অংশগ্ৰহণ কৰিব।
নৱ নিযুক্ত কৰ্মচাৰীসকলে 'কৰ্মযোগী প্ৰাৰম্ভ'ৰ জৰিয়তে অনলাইন মডিউলৰ জৰিয়তে আধাৰশিলা প্ৰশিক্ষণ গ্ৰহণ কৰিব পাৰিব। ১৪০০ ৰো অধিক ই-লাৰ্ণিং পাঠ্যক্ৰম উপলব্ধ হ'ব যিয়ে নিযুক্তিপ্ৰাপ্তসকলক তেওঁলোকৰ ভূমিকা কাৰ্যকৰীভাৱে পালন কৰিবলৈ আৰু বিকাশ ভাৰত গঢ়াৰ দিশত কাম কৰিবলৈ প্ৰয়োজনীয় দক্ষতাৰে সজ্জিত কৰিব।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute more than 51,000 appointment letters to newly appointed youth in Government departments and organisations on 29th October
28 OCT 2024 1:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute more than 51,000 appointment letters to newly appointed youth on 29th October, 2024 at 10:30 AM through video conferencing. Prime Minister will also address on the occasion.
Rozgar Mela highlights Prime Minister’s commitment to prioritising employment generation. It will empower the youth by providing them with meaningful opportunities to contribute to nation-building.
Rozgar Mela will be organised at 40 locations nationwide, with new recruits joining the Central Government across various Ministries and Departments, such as the Department of Revenue, Department of Higher Education, Ministry of Home Affairs, Ministry of Defence, Ministry of Health and Family Welfare among others.
Newly appointed recruits will have the opportunity to undertake foundational training through ‘Karmayogi Prarambh,’ an online module available on the iGOT Karmayogi portal. Over 1400 e-learning courses are available which will equip recruits with essential skills to serve in their roles effectively and work towards building a Viksit Bharat.