প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিভিল ইনভেস্তিচ্যুর—II শরুক য়াখ্রে
27 MAY 2025 10:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী ঙসি পদ্মা এৱার্দীশিং য়াওখিবা সিভিল ইনভেস্তিচ্যুর—II দা শরুক য়াখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি "পদ্মা এৱার্দীশিংনা খু্ন্নাই অসিদা শিংথানিংঙাই ওইনা থৌদাং লৌবিখ্রে। পদ্মা এৱার্দীশিং ফংলবা মীওইশিংগী পুন্সিগী খোংচৎ অসি সাথিনা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওই"।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত থাগৎখিবদা:
"পদ্মা এৱার্দীশিং য়াওখিবা সিভিল ইনভেস্তিচ্যুর—II দা শরুক য়াজরুরে। পদ্মা এৱার্দীশিংনা খু্ন্নাই অসিদা শিংথানিংঙাই ওইনা থৌদাং লৌবিখ্রে। পদ্মা এৱার্দীশিং ফংলবা মীওইশিংগী পুন্সিগী খোংচৎ অসি সাথিনা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওই"।

Prime Minister's Office
Prime Minister attends the Civil Investiture Ceremony-II
27 MAY 2025 10:52PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, today, attended the Civil Investiture Ceremony-II, where the Padma Awards were presented. "The Padma awardees have made notable contributions to our society. The life journeys of those who were conferred the Padma are deeply motivating", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X :
"Attended the Civil Investiture Ceremony-II, where the Padma Awards were presented. The Padma awardees have made notable contributions to our society. The life journeys of those who were conferred the Padma are deeply motivating."