Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to a mishap in Jaisalmer, Rajasthan
Announces ex-gratia from PMNRF
14 OCT 2025 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Jaisalmer, Rajasthan. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
"Distressed by the loss of lives due to a mishap in Jaisalmer, Rajasthan. My thoughts are with the affected people and their families during this difficult time. Praying for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM"
@narendramodi

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজস্থানগী জৈসলমরদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ. তগী ক্ষেতিপুরোন লাওথোকখ্রে
14 OCT 2025 10:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজস্থানগী জৈসলমরদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে
শ্রী মোদীনা থৌদোক অদুদা শোক্লবশিংগী মফমদসু থুনা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।।
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফ. তগী লৈখিদ্রবশিংগী মখোয়গা খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংগী ওইনা লুপা লাখ 2 অদুগা অশোকপশিংগীনা লুপা 50,000 পীনবা লাওথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা;
" রাজস্থানগী জৈসলমরদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। শোক্লবশিং থুনা ফগৎপা ওইরসনু।
পি.এম.এন.আর.এফ. তগী লৈখিদ্রবশিংগী মখোয়গা খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংগী ওইনা লুপা লাখ 2 অদুগা অশোকপশিংগীনা লুপা 50,000 গী ক্ষেতিপুরোন পীরগনি: পি.এম." @narendramodi