প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নীরজ চোপ্রানা নাইতোম খ্বাইদগী শান্না লংবদা মায় পাকপগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
17 MAY 2025 9:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দৌহা দাইমন্দ লীগ 2025 দা মিতর 90 শান্না লংবা ঙমখিবা অমসুং নাইতোম খ্বাইদগী শান্না লংবা ঙম্বদা নীরজ চোপ্রানা মায় পাকপগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মৌদীনা হায়খি "মহাক্কী মায় পাকপা অসি মহাক্কী নিংহন্নবা লৈতনা থৱায় তানা হোৎনবা, হৌন-লোনচৎ খংবা অমসুং কত্থোকপনা ফংবনি"।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা;
"য়াম্না ফজনা মায় পাকপা! দোহা দাইমন্দ লীগ 2025 দা মিতর 90 শান্না লংবা ঙমখিবা অমসুং নাইতোম খ্বাইদগী শান্না লংবা ঙম্বদা নীরজ চোপ্রানা মায় পাকপগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী মায় পাকপা অসি মহাক্কী নিংহন্নবা লৈতনা থৱায় তানা হোৎনবা, হৌন-লোনচৎ খংবা অমসুং কত্থোকপনা ফংবনি।"
@Neeraj_chopra1

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Neeraj Chopra for achieving his personal best throw
17 MAY 2025 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Neeraj Chopra for breaching the 90 m mark at Doha Diamond League 2025 and achieving his personal best throw. "This is the outcome of his relentless dedication, discipline and passion", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"A spectacular feat! Congratulations to Neeraj Chopra for breaching the 90 m mark at Doha Diamond League 2025 and achieving his personal best throw. This is the outcome of his relentless dedication, discipline and passion. India is elated and proud."
@Neeraj_chopra1