প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কানাডাৰ বৈদেশিক মন্ত্ৰীৰ
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে তেওঁৰ ভ্ৰমণে দ্বিপাক্ষিক অংশীদাৰিত্বক নতুন গতি প্ৰদান কৰিব
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জি-৭ শীৰ্ষ সন্মিলনৰ বাবে কানাডা ভ্ৰমণ আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্নীৰ সৈতে হোৱা বৈঠকৰ কথা স্মৰণ কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দুয়োখন দেশৰ মাজত বাণিজ্য, শক্তি, প্ৰযুক্তি, কৃষি আৰু জনসাধাৰণৰ মাজৰ সম্পৰ্কৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা বৃদ্ধিৰ গুৰুত্বৰ কথা উল্লেখ কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্নীক আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে আৰু তেওঁলোকৰ আগন্তুক সাক্ষাতৰ বাবে অপেক্ষাৰত বুলি কয়
13 OCT 2025 2:42PM by PIB Guwahati
কানাডাৰ বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী অনিতা আনন্দে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বৈদেশিক মন্ত্ৰী আনন্দক আদৰণি জনায় আৰু কয় যে তেওঁৰ এই ভ্ৰমণে ভাৰত-কানাডাৰ দ্বিপাক্ষিক অংশীদাৰিত্বক নতুন গতি প্ৰদান কৰাৰ বাবে চলি থকা প্ৰচেষ্টাত অৰিহণা যোগাব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চলিত বৰ্ষৰ জুনত জি ৭ শীৰ্ষ সন্মিলনৰ বাবে কানাডা ভ্ৰমণৰ কথা স্মৰণ কৰে, য'ত তেওঁ প্ৰধানমন্ত্ৰী মাৰ্ক কাৰ্নীৰ সৈতে এক অত্যন্ত ফলপ্ৰসূ বৈঠকত মিলিত হৈছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দুয়োখন দেশৰ মাজত বাণিজ্য, শক্তি, প্ৰযুক্তি, কৃষি আৰু জনসাধাৰণৰ মাজৰ সম্পৰ্কৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা বৃদ্ধিৰ গুৰুত্বৰ কথা উল্লেখ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী মাৰ্ক কাৰ্নীলৈ আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে আৰু কয় যে তেওঁলোকৰ আগন্তুক সাক্ষাতৰ বাবে তেওঁ অপেক্ষাৰত।

Prime Minister's Office
Foreign Minister of Canada calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
PM conveys that her visit would impart new momentum to bilateral partnership
PM recalls his visit to Canada for G7 Summit and his meeting with PM Carney
PM notes the significance of enhanced cooperation between the two countries in trade, energy, technology, agriculture and people-to-people ties
PM Modi conveys his warm wishes to PM Carney and looks forward to their upcoming engagements
13 OCT 2025 2:42PM by PIB Delhi
H.E. Ms. Anita Anand, Minister of Foreign Affairs of Canada, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Prime Minister welcomed Foreign Minister Anand and conveyed that her visit would contribute to ongoing efforts to impart new momentum to the India–Canada bilateral partnership.
Prime Minister recalled his visit to Canada in June this year for G7 Summit during which he held an extremely productive meeting with Prime Minister Mark Carney.
Prime Minister noted the significance of enhanced cooperation between the two countries in trade, energy, technology, agriculture and people-to-people ties.
Prime Minister conveyed his warm wishes to Prime Minister Mark Carney and said that he looked forward to their upcoming engagements.