প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ ভাৰতস্থিত নিযুক্তিপ্ৰাপ্ত ৰাষ্ট্ৰদূত ছাৰ্জিঅ' গোৰৰ
11 OCT 2025 10:11PM by PIB Guwahati
ভাৰতত আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ নিযুক্তিপ্ৰাপ্ত ৰাষ্ট্ৰদূত ছাৰ্জিঅ' গ'ৰে আজি নতুন দিল্লীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ সফল কাৰ্যকালৰ বাবে শ্ৰী গৰক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে আৰু তেওঁৰ কাৰ্যকালত ভাৰত-মাৰ্কিন বিস্তৃত বিশ্বজনীন কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী হ'ব বুলি বিশ্বাস ব্যক্ত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এটা এক্স-পোষ্টত কৈছে;
"ভাৰতত আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ মনোনীত ৰাষ্ট্ৰদূত ছাৰ্জিঅ' গোৰক আদৰণি জনোৱাৰ বাবে সুখী। মই বিশ্বাস কৰো যে তেওঁৰ কাৰ্যকালত ভাৰত-মাৰ্কিন বিস্তৃত বিশ্বজনীন কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী হ'ব।
@SergioGor"

Prime Minister's Office
Mr. Sergio Gor, Ambassador-designate of the United States to India meets Prime Minister
11 OCT 2025 10:11PM by PIB Delhi
Mr. Sergio Gor, Ambassador-designate of the United States to India met Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi.
The Prime Minister conveyed his best wishes to Mr. Gor for a successful tenure and expressed confidence that his tenure will further strengthen the India–US Comprehensive Global Strategic Partnership.
The Prime Minister said in a X post;
“Glad to receive Mr. Sergio Gor, Ambassador-designate of the US to India. I’m confident that his tenure will further strengthen the India–US Comprehensive Global Strategic Partnership.
@SergioGor”