প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেম অসিনা পোপ ফ্রান্সিসনা খুন্নাইদা তৌখিবা সেবা অদু মতম পুম্নমক্তা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি: পি.এম.
26 APR 2025 1:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি রাস্ত্রপতি জীনা হিস ওলিনেস, পোপ ফ্রান্সিসপু ভারতকী মীয়ামগী মায়কৈদগী ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। "পোপ ফ্রান্সিসনা খুন্নাইদা তৌখিবা সেবা অসি মালেমনা মতম পুম্নমক্তা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি" হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রী Xতা অসুম্না থাগৎলকখি:
“ভারতকী মীয়ামগী মায়কৈদগী রাস্ত্রপতি জীনা হিস হোলিনেস, পোপ ফ্রান্সিসপু ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। মালেম অসিনা মহাক্না খুন্নাইদা তৌখিবা থবকশিং অদু মতম পুম্নমক্তা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।”

Prime Minister's Office
The world will always remember Pope Francis's service to society: PM
26 APR 2025 1:00PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that Rashtrapati Ji has paid homage to His Holiness, Pope Francis on behalf of the people of India. "The world will always remember Pope Francis's service to society" Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X :
"Rashtrapati Ji pays homage to His Holiness, Pope Francis on behalf of the people of India. The world will always remember his service to society."