প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রসিদেন্ত ত্রম্পকী পীচ প্লানগী অহানবা ফেজগী এগ্রীমেন্তপু তরাম্না ওকখ্রে
09 OCT 2025 9:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রসিদেন্ত দোনাল্দ ত্রম্পকী পীচ প্লানগী অহানবা ফেজগী এগ্রীমেন্তপু তরাম্না ওকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মসিগী দিভেলপমেন্ত অসিনা প্রধান মন্ত্রী বেজ্ঞামিন নেতান্যাহুগী কল্লবা লিদরশিপ অদুদগী ওইহল্লকপনি। মহাক্না হায়খি মদুদি হোস্তেজশিং থাদোকপা অমসুং গাজাগী মীশিংদা মীওইবগী মীনুংশিংগী ওইবা তেংবাং পীবা হেনগৎহনবনা য়াম্না মথৌ তাবদু কোমথোকহনগনি অমদি লমদম অদুদা তুং কোইবা শান্তি লম্বী থোনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা X কী পোস্ত অমদা হায়খি;
“প্রসিদেন্ত ত্রম্পকী পীচ প্লানগী অহানবা ফেজগী এগ্রীমেন্তপু তরাম্না ওকচরি। মসি প্রধান মন্ত্রী বেজ্ঞামিন নেতান্যাহুগী কল্লবা লিদরশিপ অদুদগী ওইহল্লকপা অমসুনি। হোস্তেজশিং থাদোকপা অমসুং গাজাগী মীশিংদা মীওইবগী মীনুংশিংগী ওইবা তেংবাং পীবা হেনগৎহনবনা য়াম্না মথৌ তাবদু কোমথোকহনগনি অমদি লমদম অদুদা তুং কোইবা শান্তি লম্বী থোনগনি হায়বগী আশা তৌই@potus
@realDonaldTrump
@netanyahu”

Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes the agreement on first phase of President Trump’s peace plan
09 OCT 2025 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed the agreement on the first phase of President Donald Trump’s peace plan.
The Prime Minister said this development reflects the strong leadership of Prime Minister Benjamin Netanyahu. He expressed hope that the release of hostages and enhanced humanitarian assistance to the people of Gaza will bring much-needed respite and pave the way for lasting peace in the region.
The Prime Minister said in a X post;
“We welcome the agreement on the first phase of President Trump's peace plan. This is also a reflection of the strong leadership of PM Netanyahu.
We hope the release of hostages and enhanced humanitarian assistance to the people of Gaza will bring respite to them and pave the way for lasting peace.
@potus
@realDonaldTrump
@netanyahu”