প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ব্ৰিটেইনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী কেইৰ ষ্টাৰমাৰক তেওঁৰ প্ৰথম চৰকাৰী ভাৰত ভ্ৰমণত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আদৰণি
08 OCT 2025 12:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ব্ৰিটেইনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামান্য কেইৰ ষ্টাৰমাৰক তেওঁৰ প্ৰথম ঐতিহাসিক ভাৰত ভ্ৰমণৰ সময়ত উষ্ম আদৰণি জনায়। এই ভ্ৰমণত তেওঁক ব্ৰিটেইনৰ সৰ্ববৃহৎ বাণিজ্যিক প্ৰতিনিধি দলে সংগ দিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে তেওঁ ভাৰত আৰু ব্ৰিটেইনৰ মাজত এক শক্তিশালী আৰু পাৰস্পৰিকভাৱে সমৃদ্ধিশালী ভৱিষ্যতৰ অংশীদাৰী দৃষ্টিভংগীক আগুৱাই নিয়াৰ বাবে কাইলৈ তেওঁলোকৰ বৈঠকৰ বাবে ইতিবাচক মনোভাৱেৰে বাট চাইছে।
শ্ৰীমোদীয়ে এক্সত লিখিছে;
"ব্ৰিটেইনৰ সৰ্ববৃহৎ বাণিজ্যিক প্ৰতিনিধি দলৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰী কেইৰ ষ্টাৰ্মাৰৰ প্ৰথম ঐতিহাসিক ভাৰত ভ্ৰমণক আদৰণি জনাইছো। এক শক্তিশালী, পাৰস্পৰিকভাৱে সমৃদ্ধিশালী ভৱিষ্যতৰ বাবে আমাৰ অংশীদাৰী দৃষ্টিভংগীক আগুৱাই নিয়াৰ উদ্দেশ্যে কাইলৈৰ আমাৰ বৈঠকলৈ অপেক্ষা কৰি আছো।
@Keir_Starmer”

Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes UK Prime Minister H.E. Keir Starmer on his first official visit to India
08 OCT 2025 12:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended a warm welcome to the Prime Minister of the United Kingdom, H.E. Keir Starmer, on his historic first visit to India, accompanied by the largest-ever trade delegation from the UK.
The Prime Minister, Shri Modi said he looks forward to their meeting tomorrow to advance the shared vision of a stronger and mutually prosperous future between India and the United Kingdom.
Shri Modi wrote on X;
“Welcome Prime Minister Keir Starmer on your historic first visit to India with the largest ever trade delegation from the UK. Looking forward to our meeting tomorrow for advancing our shared vision of a stronger, mutually prosperous future.
@Keir_Starmer”