Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes UK Prime Minister H.E. Keir Starmer on his first official visit to India
08 OCT 2025 12:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended a warm welcome to the Prime Minister of the United Kingdom, H.E. Keir Starmer, on his historic first visit to India, accompanied by the largest-ever trade delegation from the UK.
The Prime Minister, Shri Modi said he looks forward to their meeting tomorrow to advance the shared vision of a stronger and mutually prosperous future between India and the United Kingdom.
Shri Modi wrote on X;
“Welcome Prime Minister Keir Starmer on your historic first visit to India with the largest ever trade delegation from the UK. Looking forward to our meeting tomorrow for advancing our shared vision of a stronger, mutually prosperous future.
@Keir_Starmer”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.কে. গী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. কৈর স্তেমরনা ভারত্তা ইহান হানবা ওফিসিএল ওইনা লাকপদা তরাম্না ওকখ্রে
08 OCT 2025 12:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.কে. গী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. কৈর স্তেমরনা ভারত্তা ইহান হানবা পুৱারীগী ওফিসিএল ওইনা য়ু.কে.দগী হৌজিক ফাওবগী ওইনা খ্বাইদগী য়াম্লবা ত্রেদ দেলিগেৎশিংগা লোয়ননা লাকপা অসিদা তরাম্না ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি হয়েংগী মখোয়গী মীফম অসিদা ভারত অমসুং য়ুনাইতেদ কিংদম অনিগী মরক্তা হেন্না কনবা অমসুং খুজ্ঞাও-লৈচাওবা তুংলমচৎকী মতাংদা মাগী মাগী ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নগদবগী ঙাইদুনা লৈরবনি।
শ্রী মোদীনা X তা ইখি;
“.কে. গী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. কৈর স্তেমরনা ভারত্তা ইহান হানবা পুৱারীগী ওফিসিএল ওইনা য়ু.কে.দগী হৌজিক ফাওবগী ওইনা খ্বাইদগী য়াম্লবা ত্রেদ দেলিগেৎশিংগা লোয়ননা লাকপা অসিদা তরাম্না হয়েংগী মীফম অসিদা ভারত অমসুং য়ুনাইতেদ কিংদম অনিগী মরক্তা হেন্না কনবা অমসুং খুজ্ঞাও-লৈচাওবা তুংলমচৎকী মতাংদা মাগী মাগী ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নগদবগী ঙাইদুনা লৈজরে।
@Keir_Starmer”