ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବତନ ଭାରତୀୟ କ୍ରିକେଟର ଏବଂ ପ୍ରଶିକ୍ଷକ ଶ୍ରୀ ଅଂଶୁମାନ ଗାଏକ୍ୱାଡଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
31 JUL 2024 11:59PM by PIB Bhubaneswar
ପୂର୍ବତନ ଭାରତୀୟ କ୍ରିକେଟର ଏବଂ ପ୍ରଶିକ୍ଷକ ଶ୍ରୀ ଅଂଶୁମାନ ଗାଏକ୍ୱାଡଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେଦର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଶ୍ରୀ ଅଂଶୁମାନ ଗାଏକ୍ୱାଡ ଜୀଙ୍କୁ କ୍ରିକେଟ୍ ଜଗତରେ ଅବିସ୍ମରଣୀୟ ଯୋଗଦାନ ପାଇଁ ସ୍ମରଣ ରହିବେ । ସେ ଏକ ପ୍ରତିଭାଶାଳୀ ଖେଳାଳୀ ଏବଂ ଜଣେ ଅସାଧାରଣ ପ୍ରଶିକ୍ଷକ ଥିଲେ । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
"ଶ୍ରୀ ଅଂଶୁମାନ ଗାଏକ୍ୱାଡ ଜୀ କ୍ରିକେଟ୍ ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ଅବଦାନ ପାଇଁ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବ । ସେ ଜଣେ ପ୍ରତିଭାବାନ ଖେଳାଳି ଏବଂ ଜଣେ ଅସାଧାରଣ ପ୍ରଶିକ୍ଷକ ଥିଲେ। ତାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମର୍ମାହତ ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ପ୍ରତି ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି। ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of former Indian Cricketer and Coach, Shri Anshuman Gaekwad
31 JUL 2024 11:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Indian Cricketer and Coach, Shri Anshuman Gaekwad.
Shri Modi said that Shri Anshuman Gaekwad Ji will be remembered for his contribution to cricket. He was a gifted player and an outstanding coach.
The Prime Minister posted on X;
“Shri Anshuman Gaekwad Ji will be remembered for his contribution to cricket. He was a gifted player and an outstanding coach. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”