প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী হান্নগী ক্রিকেত্তর অমসুং কোচ শ্রী অনসুমান গাইৱাদ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
31 JUL 2024 11:59PM by PIB Imphal
ভারতকী হান্নগী ক্রিকেত্তর অমসুং কোচ শ্রী অনসুমান গাইৱাদ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি ক্রিকেতকীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং অদুগীদমক শ্রী অনসুমান গাইৱাদ নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক পীথোরক্লবা শান্নরোয় অমনি অমসুং মশক থোকপা কোচ অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং অদুগীদমক শ্রী অনসুমান গাইৱাদ নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক পীথোরক্লবা শান্নরোয় অমনি অমসুং মশক থোকপা কোচ অমনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of former Indian Cricketer and Coach, Shri Anshuman Gaekwad
31 JUL 2024 11:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Indian Cricketer and Coach, Shri Anshuman Gaekwad.
Shri Modi said that Shri Anshuman Gaekwad Ji will be remembered for his contribution to cricket. He was a gifted player and an outstanding coach.
The Prime Minister posted on X;
“Shri Anshuman Gaekwad Ji will be remembered for his contribution to cricket. He was a gifted player and an outstanding coach. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”