প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বেলজিয়মগী ঐচ এম কিং ফিলিপেকা ৱারী শানখ্রে
27 MAR 2025 8:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বেলজিয়মগী কিং এচ.এম. ফিজলিপেকা ৱারী শানখ্রে। শ্রী মোদীনা ভারত্তা ঐচ আর ঐচ প্রিন্সেস এস্ত্রিদনা লুচিংবা বেলজিয়ন ইকোনোমিক মিসনবু থাগৎপা ফোংদোকখি। লুচিংবা অনিমক্না লৈবাক অনিগী লৈনরিবা মরী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা, ললোন-ইতিক অমসুং ইনভেস্তমেন্ত হেনগৎহনবা অমসুং ইনোবেসন অমসুং সস্তেনেবিলিতীদা পুন্না থবক তৌমিন্নবা হেনগৎনবা খন্নখি।
X তা পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
বেলজিয়মগী ঐচ.এম. কিং ফিলিপকা ৱারী শানবদা নুংঙাইবা ফাওই। এচ.আর.ঐচ. প্রিন্সেস এস্ত্রিদনা লুচিংদুনা ভারততা লাকখিবা বেলজিয়ম ইকোনোমিক মিসন অদু থাগৎপা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না ঐখোয়গী মপাঙ্গল কল্লবা বাইলেতরেল লিঙ্কশিং, ললোন-ইতিক অমসুং ইনভেস্তমেন্ত হেনগৎহনবা অমসুং ইনোবেসন অমসুং সস্তেনেবিলিতীদা মতেং পীনবা হেঙ্গৎহন্নবা খন্নখি।
@MonarchieBe”

Prime Minister's Office
PM speaks with HM King Philippe of Belgium
27 MAR 2025 8:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with HM King Philippe of Belgium today. Shri Modi appreciated the recent Belgian Economic Mission to India led by HRH Princess Astrid. Both leaders discussed deepening the strong bilateral ties, boosting trade & investment, and advancing collaboration in innovation & sustainability.
In a post on X, he said:
“It was a pleasure to speak with HM King Philippe of Belgium. Appreciated the recent Belgian Economic Mission to India led by HRH Princess Astrid. We discussed deepening our strong bilateral ties, boosting trade & investment, and advancing collaboration in innovation & sustainability.
@MonarchieBe”