প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ম্যান্মারদা য়ুহা হাখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা সেনিয়র জেনেরেল ঐচ.ই. ওং লাইংগা ৱারী শাখ্রে
29 MAR 2025 1:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেনিয়র জেনরেল ঐচ.ই. মিন ওং লাইনগা ম্যানমারগী ঙসিগী য়ুহা হাবগী অৱাবা মরক্তা ৱারী শাখ্রে। অরুবা মতম অসিদা অচেৎপা মরুপ অমসুং য়ুম্লোন্নবগুম্না ম্যানমারগা অমত্তা ওইনা লেপমিন্নবগী ভারতকী অচেৎপা ফিরেপ অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোংদোকখি। মসিগী খুদোংচাদবা অসি থেংননবা, ভারত সরকারনা শোকহল্লবা মফমশিংদা খুদক্তা তেংবাং পীনবা ওপরেসন ব্রহ্মা হৌদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা, মহাক্না ইখি:
সেনিয়র জেনরেল ঐচ.ই. ম্যানমারগী মিন ওং লাইনগা ৱারী শাখ্রে। মাং-তাক্নিংঙাই ওইরবা মালেমগী অইং-অশাগী অকিবা অদুদা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক ঐখোয়গী থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। অচেৎপা মরুপ অমসুং য়ুম্লোন্নবগুম্না, ভারতনা অৱাবা তারবা মতম অসিদা ম্যানমারগী মীয়ামগা লোইননা লেপমিন্নরি। #ওপরেসনব্রহ্মাগী শরুক অমা ওইনা দিজাস্তর রিলিফ মেতরিএল, হ্যুমেনিতরিয়ান এসিস্তেন্স, সর্চ অমসুং রেসক্যু তীমশিং শোকহল্লবা মফমশিংদা অথুবা মতমদা য়ৌহল্লি”।

Prime Minister's Office
PM speaks with Senior General H.E. Min Aung Hlaing of Myanmar amid earthquake tragedy
29 MAR 2025 1:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with Senior General H.E. Min Aung Hlaing of Myanmar today amid the earthquake tragedy. Prime Minister reaffirmed India’s steadfast commitment as a close friend and neighbor to stand in solidarity with Myanmar during this challenging time. In response to this calamity, the Government of India has launched Operation Brahma, an initiative to provide immediate relief and assistance to the affected regions.
In a post on X, he wrote:
“Spoke with Senior General H.E. Min Aung Hlaing of Myanmar. Conveyed our deep condolences at the loss of lives in the devastating earthquake. As a close friend and neighbour, India stands in solidarity with the people of Myanmar in this difficult hour. Disaster relief material, humanitarian assistance, search & rescue teams are being expeditiously dispatched to the affected areas as part of #OperationBrahma.”