প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভগৎ সিংহ, রাজগুরু অমসুং সুখদেবপু সহীদ দিবস্তা ইকায় খুম্নখ্রে
23 MAR 2025 9:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক্কী অথোইবা নীংতম লান্মী ভগৎ সিংহ, রাজগুরু অমসুং সুখদেবপু সহীদ দিবস্তা ইকায় খুম্নখ্রে অমসুং মখোয়না লৈবাক্কীদমক্তা কত্থোকখিববু নীংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X কী পোস্ত অমদা অসুম্না ইখিঃ
“ঙসি, ঐখোয়না ভগৎ সিংহ, রাজগুরু অমসুং সুখদেবনা লৈবাক্কীদমক্তা অৱাংবা থাক্তা মশাগী পুন্সি কত্থোকখিববু নিংশিংলি। মখোয়না কিবা খঙদনা নিংতমবা অমসুং অচুম্বা ৱায়েলগীদমক্তা লেপখিববু ঙসি ফাওবা ঐখোয়দা ইথিল পীরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Bhagat Singh, Rajguru, and Sukhdev on Shaheed Diwas
23 MAR 2025 9:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today paid tributes to the great freedom fighters Bhagat Singh, Rajguru, and Sukhdev on the occasion of Shaheed Diwas, honoring their supreme sacrifice for the nation.
In a X post, the Prime Minister said;
“Today, our nation remembers the supreme sacrifice of Bhagat Singh, Rajguru and Sukhdev. Their fearless pursuit of freedom and justice continues to inspire us all.”