প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রানী রসমোনীগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
28 SEP 2025 10:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রানী রসমোনীগী মফমদা ঙসি মহাক্কী মকোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍। শ্রী মোদীনা মহাকপু থৌনা, মীনুংশি অমদি অচেৎপা ফিরেপকী মশক নাইবা মীশক অমনি হায়না থাগৎখি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না হায়খি:
“রানী রসমোনী থৌনা, মীনুংশি অমদি অচেৎপা ফিরেপকী মশক নাইবা মীশক অমা ওইরম্মি‍। মহাকপু মীৎয়েঙ শানবা অমদি মীয়ামগী মতেঙ পাংবা লুচিংবা অমা ওইনা নুংশিনা নীংশিংনৈ‍। মহাক্না মতম কুইনা চৎকদবা ইন্সতিত্যুসনশিং শেমগৎলম্মি অমদি লাইনিং লোয়ননা লায়রবশিং য়োখৎপিবগী লমদা খোঙফম হন্দবা ফিরেব লৈরম্মি‍। মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাক্কী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍।”

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Rani Rashmoni on her birth anniversary
28 SEP 2025 10:17PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi paid tribute to Rani Rashmoni on her birth anniversary today. Shri Modi hailed her as a towering figure of courage, compassion and conviction.
In a post on X, he said:
“Rani Rashmoni was a towering figure of courage, compassion and conviction. She is fondly remembered as a visionary leader and philanthropist. She built lasting institutions and had unwavering commitment to spirituality as well as for the upliftment of the poor. Tributes to her on her birth anniversary.”