প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰিলে ৰাছিয়াৰ উপ প্ৰধানমন্ত্ৰী দিমিত্ৰী পাত্ৰুশ্বেভে
কৃষি, সাৰ, খাদ্য প্ৰক্ৰিয়াকৰণ আদি ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা বৃদ্ধিৰ বিষয়ত আলোচনা
ভাৰত-ৰাছিয়াৰ বাৰ্ষিক শীৰ্ষ সন্মিলনৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক ভাৰতলৈ আদৰণি জনোৱাৰ বাবে আগ্ৰহী বুলি প্ৰকাশ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
25 SEP 2025 8:57PM by PIB Guwahati
ৰাছিয়ান ফেডাৰেচনৰ উপ-প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম দিমিত্ৰী পাত্ৰুশ্বেভে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
কৃষি, সাৰ, খাদ্য প্ৰক্ৰিয়াকৰণ আৰু অন্যান্য পাৰস্পৰিক আগ্ৰহৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা বৃদ্ধিৰ বিষয়ত তেওঁলোকে আলোচনা কৰে।
ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক উষ্ম শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে ২৩ সংখ্যক ভাৰত-ৰাছিয়া বাৰ্ষিক সন্মিলনৰ বাবে তেওঁক ভাৰতলৈ আদৰণি জনোৱাৰ বাবে তেওঁ আগ্ৰহী।

Prime Minister's Office
Deputy PM of Russia Dmitry Patrushev calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
They discuss enhancing cooperation in agriculture, fertilizers, food processing and other areas
PM conveys that he looks forward to welcoming President Putin to India for India-Russia Annual Summit
25 SEP 2025 8:57PM by PIB Delhi
The Deputy Prime Minister of the Russian Federation, H.E. Dmitry Patrushev, called on the Prime Minister Shri Narendra Modi today.
They exchanged views on enhancing cooperation in agriculture, fertilizers, food processing and other areas of mutual interest.
PM conveyed his warm greetings to President Putin and said that he looked forward to welcoming him to India for the 23rd India-Russia Annual Summit.