প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রসিয়াগী দিপুতী পি.এম. দিমিত্রী পত্রুসেবকা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
মখোয়না লৌউ-শিংউ, হার, ফুদ প্রোসেসিং অমদি অতৈ হীরমশিংদা তেংবাংনবা হেনগৎহন্নবা খন্নখি
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়া-রসিয়া এনুএল সম্মিত্তা প্রেসিদেন্ত পুতিনবু ভারত্তা তরাম্না ওক্নবগীদমক শেম শারি হায়খি
25 SEP 2025 8:57PM by PIB Imphal
রসিয়ান ফেদরেসনগী দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর, H.E. দিমিত্রী পত্রুসেবনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মনাক্তা লাক্তুনা উনখ্রে।
মখোয়না লৌউ-শিংউ, হার, ফুদ প্রোসেসিং অমদি অতৈ হীরমশিংদা তেংবাংনবা হেনগৎহন্নবগী মতাঙদা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রেসিদেন্ত পুতিনগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল চেনখি অমদি ২৩শুবা ইন্দিয়া-রসিয়া এনুএল সম্মিত্তা মহাকপু ভারত্তা তরাম্না ওক্নবগীদমক শেম শারি হায়খি।

Prime Minister's Office
Deputy PM of Russia Dmitry Patrushev calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
They discuss enhancing cooperation in agriculture, fertilizers, food processing and other areas
PM conveys that he looks forward to welcoming President Putin to India for India-Russia Annual Summit
25 SEP 2025 8:57PM by PIB Delhi
The Deputy Prime Minister of the Russian Federation, H.E. Dmitry Patrushev, called on the Prime Minister Shri Narendra Modi today.
They exchanged views on enhancing cooperation in agriculture, fertilizers, food processing and other areas of mutual interest.
PM conveyed his warm greetings to President Putin and said that he looked forward to welcoming him to India for the 23rd India-Russia Annual Summit.