ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉଦୟପୁରସ୍ଥିତ ମାତା ତ୍ରିପୁରା ସୁନ୍ଦରୀ ମନ୍ଦିରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରାର୍ଥନା
22 SEP 2025 9:13PM by PIB Bhubaneswar
ମାତା ତ୍ରିପୁରା ସୁନ୍ଦରୀ ମନ୍ଦିର କଂପ୍ଲେକ୍ସ ନିର୍ମାଣର ସମୀକ୍ଷା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତ୍ରିପୁରାର ଉଦୟପୁରସ୍ଥିତ ମାତା ତ୍ରିପୁରା ସୁନ୍ଦରୀ ମନ୍ଦିରରେ ପ୍ରାର୍ଥନା କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ମୋ ସାଥୀ ଭାରତୀୟଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କଲି ।”
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ମଧ୍ୟ ମାତା ତ୍ରିପୁରା ସୁନ୍ଦରୀ ମନ୍ଦିର କଂପ୍ଲେକ୍ସ ନିର୍ମାଣର ସମୀକ୍ଷା କରିଥିଲେ । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଅଧିକ ତୀର୍ଥଯାତ୍ରୀ ଏବଂ ପର୍ଯ୍ୟଟକ କିପରି ମନ୍ଦିରରେ ପ୍ରାର୍ଥନା କରିପାରିବେ ଏବଂ ତ୍ରିପୁରାର ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ଦେଖିପାରିବେ ତାହାକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଆଯାଉଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ନବରାତ୍ରୀର ପ୍ରଥମ ଦିନରେ ଏବଂ ପବିତ୍ର ଦୁର୍ଗାପୂଜା ଋତୁ ଚାଲିଥିବା ବେଳେ ତ୍ରିପୁରାର ଉଦୟପୁରସ୍ଥିତ ମାତା ତ୍ରିପୁରା ସୁନ୍ଦରୀ ମନ୍ଦିରରେ ପ୍ରାର୍ଥନା କରିବାର ସୁଯୋଗ ମିଳିଲା । ମୋ ସାଥୀ ଭାରତୀୟଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କଲି ।”
“ମାତା ତ୍ରିପୁରା ସୁନ୍ଦରୀ ମନ୍ଦିର କଂପ୍ଲେକ୍ସ ନିର୍ମାଣର ସମୀକ୍ଷା କଲି । ଅଧିକ ତୀର୍ଥଯାତ୍ରୀ ଏବଂ ପର୍ଯ୍ୟଟକ କିପରି ମନ୍ଦିରରେ ପ୍ରାର୍ଥନା କରିପାରିବେ ଏବଂ ତ୍ରିପୁରାର ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ଦେଖିପାରିବେ ତାହା ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ଆମର ଗୁରୁତ୍ୱ ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister prays at Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura
Prime Minister reviews the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex
22 SEP 2025 9:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi prayed at the Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura. "Prayed for the well-being and prosperity of my fellow Indians," Shri Modi stated.
Prime Minister Shri Modi also reviewed the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex. Shri Modi said that the emphasis is on ensuring more pilgrims and tourists pray at the Temple and also discover the beauty of Tripura.
The Prime Minister posted on X:
"On the first day of Navratri and when the divine Durga Puja season is underway, had the opportunity to pray at the Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura. Prayed for the well-being and prosperity of my fellow Indians."
"Reviewed the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex. Our emphasis is on ensuring more pilgrims and tourists pray at the Temple and also discover the beauty of Tripura."