প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিপুরাগী উদয়পুরদা ইমা ত্রিপুরা সুন্দরী লাইশঙদা লাই খুরুমখ্রে
22 SEP 2025 9:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিপুরাগী উদয়পুরদা ইমা ত্রিপুরা সুন্দরী লাইশঙদা লাই খুরুমখ্রে।শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি "ইরৈচা খুদিংমক নুংঙাই-য়াইফনা অমদি খুজ্ঞাও-লৈচাওনবা খুরুমজখ্রে।"
প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা ইমা ত্রিপুরী সুন্দরী লাইশঙগী কমপ্লেক্সতা চত্থরিবা থবকশিংসু য়েংশিনখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি লাইশঙ অসিদা লাইনিংবা অমসুং লমকোয়বশিং হেন্না-হেন্না লাক্তুনা লাই খুরুম্লনবা অমসুং ত্রিপুরাগী ফজবা অসি ময়ামদা উহন্নবসু তৌগদবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখিবনি:
"নবরাত্রীগী অহৌবা নুমীৎ অসিদা অমসু ইমা দুর্গা পুজাগী ঋতু অসিসু লাক্কদৌরবা অসিদা ত্রিপুরাগী উদয়পুরদা ইমা ত্রিপুরা সুন্দরী লাইশঙদা লাই খুরুমজবা ফংজখি।ইরৈচা খুদিংমক নুংঙাই-য়াইফনা অমদি খুজ্ঞাও-লৈচাওনবা খুরুমজখ্রে।"
"ইমা ত্রিপুরী সুন্দরী লাইশঙগী কমপ্লেক্সতা চত্থরিবা থবকশিংসু য়েংশিনজখি। লাইশঙ অসিদা লাইনিংবা অমসুং লমকোয়বশিং হেন্না-হেন্না লাক্তুনা লাই খুরুম্লনবা অমসুং ত্রিপুরাগী ফজবা অসি ময়ামদা উহন্নবসু তৌগদবনি।."

Prime Minister's Office
Prime Minister prays at Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura
Prime Minister reviews the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex
22 SEP 2025 9:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi prayed at the Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura. "Prayed for the well-being and prosperity of my fellow Indians," Shri Modi stated.
Prime Minister Shri Modi also reviewed the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex. Shri Modi said that the emphasis is on ensuring more pilgrims and tourists pray at the Temple and also discover the beauty of Tripura.
The Prime Minister posted on X:
"On the first day of Navratri and when the divine Durga Puja season is underway, had the opportunity to pray at the Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura. Prayed for the well-being and prosperity of my fellow Indians."
"Reviewed the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex. Our emphasis is on ensuring more pilgrims and tourists pray at the Temple and also discover the beauty of Tripura."