প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ত্ৰিপুৰাৰ উদয়পুৰৰ মাতা ত্ৰিপুৰা সুন্দৰী মন্দিৰত প্ৰাৰ্থনা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
মাতা ত্ৰিপুৰা সুন্দৰী মন্দিৰ কমপ্লেক্সৰ কাম-কাজৰ পৰ্যালোচনা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
22 SEP 2025 9:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ত্ৰিপুৰাৰ উদয়পুৰৰ মাতা ত্ৰিপুৰা সুন্দৰী মন্দিৰত প্ৰাৰ্থনা কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে মোৰ প্ৰিয় ভাৰতবাসীৰ মংগল আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিলোঁ।
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মোদীয়ে মাতা ত্ৰিপুৰা সুন্দৰী মন্দিৰ কমপ্লেক্সৰ চলি থকা কাম-কাজৰ পৰ্যালোচনা কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে অধিক তীৰ্থযাত্ৰী আৰু পৰ্যটকে মন্দিৰত প্ৰাৰ্থনা কৰাটো নিশ্চিত কৰাৰ লগতে ত্ৰিপুৰাৰ সৌন্দৰ্য্যও আৱিষ্কাৰ কৰাত গুৰুত্ব দিয়া হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স পোষ্টত কয়ঃ
"নৱৰাত্ৰীৰ প্ৰথম দিনটোত আৰু যিসময়ত ঐশ্বৰিক দুৰ্গা পূজাৰ বতৰ চলি আছে, সেই সময়ত ত্ৰিপুৰাৰ উদয়পুৰৰ মাতা ত্ৰিপুৰা সুন্দৰী মন্দিৰত প্ৰাৰ্থনা কৰাৰ সুযোগ পাইছিলোঁ। মোৰ প্ৰিয় ভাৰতবাসীৰ মংগল আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিলোঁ।"
"মাতা ত্ৰিপুৰা সুন্দৰী মন্দিৰ কমপ্লেক্সত চলি থকা কামৰ পৰ্যালোচনা কৰিলোঁ। অধিক তীৰ্থযাত্ৰী আৰু পৰ্যটকে মন্দিৰত প্ৰাৰ্থনা কৰাটো নিশ্চিত কৰাত আমাৰ গুৰুত্ব আৰু লগতে ত্ৰিপুৰাৰ সৌন্দৰ্য্য আৱিষ্কাৰ কৰা।"

Prime Minister's Office
Prime Minister prays at Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura
Prime Minister reviews the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex
22 SEP 2025 9:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi prayed at the Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura. "Prayed for the well-being and prosperity of my fellow Indians," Shri Modi stated.
Prime Minister Shri Modi also reviewed the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex. Shri Modi said that the emphasis is on ensuring more pilgrims and tourists pray at the Temple and also discover the beauty of Tripura.
The Prime Minister posted on X:
"On the first day of Navratri and when the divine Durga Puja season is underway, had the opportunity to pray at the Mata Tripura Sundari Temple in Udaipur, Tripura. Prayed for the well-being and prosperity of my fellow Indians."
"Reviewed the works at the Mata Tripura Sundari Temple Complex. Our emphasis is on ensuring more pilgrims and tourists pray at the Temple and also discover the beauty of Tripura."