প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইটানগৰত স্থানীয় ব্যৱসায়ী আৰু খুচুৰা বিক্ৰেতাক সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
22 SEP 2025 3:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ইটানগৰত স্থানীয় ব্যৱসায়ী আৰু খুচুৰা বিক্ৰেতাসকলক সাক্ষাৎ কৰে। বিক্ৰেতাসকলে তেওঁক সজীৱ সামগ্ৰী প্ৰদৰ্শন কৰে। "তেওঁলোকে জিএছটি সংস্কাৰক লৈ আনন্দ প্ৰকাশ কৰে। লগতে তেওঁলোকক ‘গৰ্ব ছে কহো য়ে স্বদেশী হে’ৰ পোষ্টাৰ দিয়া হয়, যিসমূহ তেওঁলোকে নিজৰ বিপণীত উৎসাহেৰে প্ৰদৰ্শন কৰিব বুলি প্ৰকাশ কৰে", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
‘আজি সূৰ্য্য উদয় হোৱাৰ লগে লগে জি এছ টি সঞ্চয় উৎসৱৰ আৰম্ভণিৰ সমান্তৰালকৈ ভাৰতৰ অৰ্থনৈতিক যাত্ৰাৰ এটা নতুন অধ্যায়ৰো সূচনা হ’ল। ভাৰতৰ সুন্দৰ উদীয়মান সূৰ্য্যৰ ভূমি অৰুণাচল প্ৰদেশতকৈ আৰু ভাল ঠাই কি হ’ব পাৰে।
ইটানগৰত স্থানীয় ব্যৱসায়ী আৰু খুচুৰা বিক্ৰেতাসকলক সাক্ষাৎ কৰো আৰু তেওঁলোকে সুগন্ধি চাহ, সোৱাদযুক্ত আচাৰ, হালধি, বেকাৰী সামগ্ৰী, হস্তশিল্প তথা বহুতো সামগ্ৰীৰ এক সজীৱ পৰিসৰ প্ৰদৰ্শন কৰে।
তেওঁলোকে জিএছটি সংস্কাৰক লৈ আনন্দ প্ৰকাশ কৰে। লগতে তেওঁলোকক ‘গৰ্ব ছে কহো য়ে স্বদেশী হে’ৰ পোষ্টাৰ দিয়া হয়, যিসমূহ তেওঁলোকে নিজৰ বিপণীত উৎসাহেৰে প্ৰদৰ্শন কৰিব বুলি প্ৰকাশ কৰে।’

Prime Minister's Office
Prime Minister meets local traders and retailers at Itanagar
22 SEP 2025 3:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the local traders and retailers at Itanagar, today, who showcased a vibrant range of products. "They expressed joy on the GST reforms. Also gave them posters of ‘Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai’, which they said they will enthusiastically display on their shops", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"As the sun rose today, so did a new chapter in India’s economic journey, with the start of GST Bachat Utsav. And, what better place to be than Arunachal Pradesh, India’s beautiful Land of the Rising Sun.
In Itanagar, I met local traders and retailers who showcased a vibrant range of products, including aromatic teas, flavourful pickles, turmeric, bakery goods, handicrafts and more.
They expressed joy on the GST reforms. Also gave them posters of ‘Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai’, which they said they will enthusiastically display on their shops."